Jeg elsker Lush Sikkim Girls så mye, jeg ville nesten ikke fortelle deg om det

Så mye som jeg elsker å dele alt mitt nyeste må-eies med deg ... der'Det er bare noe om duft som's annerledes fra alle de andre skjønnhetskategoriene. Det tok meg år å gi opp varene på barn, tross alt. (At's den som gjør menn bokstavelig talt stopper deg på gata. Flere ganger, jeg sverger.)

Men jeg'Jeg føler meg generøs i dag, og jeg må også virkelig fortelle noen om hvor bra dette er, så jeg'Jeg skal spyle. (Du må bare love meg at hvis vi noen gang møtes, blir jeg den som bærer den. Deal?)

Den's kalt Sikkim Girls og det's fra Lush. Lush!

Ut nå for $ 19,95-69,95 CDN ved velg Lush steder og på lush.ca.

Jeg gjør n'Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, siden det's merket som verken eau de toilette eller eau de parfum "det sier bare" fin duft håndblandet med fine essensielle oljer. " Den'Jeg er ikke fet, husk deg; den's akkurat som en vanlig parfyme ... unntatt måte bedre. (Og lengre varighet ... Jeg'Jeg skriver dette innlegget helt 13 timer siden jeg søkte det, og jeg kan fortsatt oppdage duften på håndleddene mine.)

Men før jeg kommer inn i notatene, la meg backtrack litt. Dette er en av ni dufter i Lush's nye Gorilla Parfumes samling, som "får dette" er ment som en motgift mot hva selskapet kaller "kjedelige" massemarked dufter. (HELLO DETTE VAR GITT TIL MEG.) Laget av medstifter Mark Constantine og hans sønn Simon (som ikke er de typiske fancy pro perfumerne dine), er alle ment å være sitt eget kunstverk: minneverdig, inspirerende og i stand til å gjøre folk begeistret for parfymer av god kvalitet.

Elsker du det? Jeg elsker det. Men et ord av advarsel. Hvis du'er en langvarig vanlige duftbærer, så er det en sjanse for at disse i utgangspunktet lukter rart til deg. At's på grunn av essensielle oljer, som erstatter syntetiske kjemikalier. Heck, selv med meg, en stor-time dufthippie, syntes halvparten av duftene i samlingen for "grønn" da jeg samplet dem på duftplaster. Trikset er imidlertid å prøve dem på huden din. Så de'er helt forvandlet til fantastiskhet.

Fortsatt ingenting i samlingen kommer nært til Sikkim Girls for meg. Angivelig er navnet en hyllest til disse kyllingene i Darjeeling, India som var kjent for å være totalt forførere (nei egentlig). De var dekket fra topp til tå i tradisjonell kjole, men kunne tydeligvis sjarmere og forføre gutter med bare kroppens sving ... og jeg antar deres duft! Hvem ville ikke't vil ha noe med den slags makt over det motsatte kjønn? Den har frangipani, jasmin, vanilje og tuberose ... og effekten er søt, eksotisk, feminin og helt unik (selv i forhold til alle mine andre hvite blomster). Den store parfymeeksperten og biofysikeren Luca Turin sa det selv via Twitter: "Perfekt parfymeri lever: Gorilla Parfymer' "Sikkim Girls" og "The Voice of Reason" er bevis. "

SÅ DER. Jeg sverger, når dette løper ut, kjøper jeg mer. (Og vet at en skjønnhetsredaktør "kjøp mer" er en sjelden og spesiell forekomst.)

Har du prøvd Gorilla Parfymen ennå?

Tror du mainstream dufter er kjedelig?

Hva'er din favoritt "forførelses" duft?

Leave A Comment

+ 77 = 84