Hvordan få leppene dine til å se større ut med Lip Liner

Tittelen i dag's innlegg tar inspirasjon fra denne sangen. Unntatt, vet du, vi're snakker om leppe liner (ikke kirsebær Chapstick).

Ja, jeg gjorde en total skjønnhet "don't "& # x2014; eller i det minste hva jeg Brukt å tenke var en don't & # x2014; og jeg'm over det.

Overrasket? La meg forklare hvordan dette skjedde. En leser med navnet Maggie (hei Maggie!) Spurte meg for noen uker siden om jeg kunne poste hvordan å gjøre for Prada's S / S '13 sminke. Fordi jeg liker å være service-y, vil jeg gjerne forplikte meg:

Se nøye på disse leppene. Grunnen til at de ser så fantastisk ut, er ikke bare på grunn av leppestiftfargen (CoverGirl Lip Perfection Lipstick i Hot, i tilfelle du'lurer på). Den's fordi makeupguru Pat McGrath forsettlig gikk for en "overdimensjonert" form.

Lipsekken (CoverGirl Lip Perfection Lipliner i Passion) ble brukt til å tegne like utenfor modellen's naturlige leppe linje, setter den tynnere toppen mer i balanse med den fulle bunnen. Resultatet: mye kraftigere, pussete utseende lepper.

Siden, vet du, kan vi'Ikke alle er Daphne Groeneveld.

Og Lindsay Lohan isn'Jeg selger meg nøyaktig på hele innsprøytingen.

(Eller bronzer, men det'er en historie for en annen dag.)

Uansett, da jeg så på Prada-bildet, minnet jeg meg om at det ikke var't første gang jeg'Jeg har sett denne hele tegningen-utvendig-leppe-linjens ting jobber med munnens magi. Tilbake i høst deltok jeg på en Chanel-begivenhet hvor deres nasjonale makeup artist Julie Cusson brukte noen leppestift på meg. Ikke bare sa hun at jeg alltid skulle ha kule farger (siden hun tror at deres kontrast med varm hud og hår ser bedre ut enn alt harmoniserer), men hun gjorde også min leppeform utseende PERFEKT.

Før det visste jeg at jeg hadde en tynn overleppe, men det gjorde jeg ikke'Jeg tror virkelig at noe kan gjøres om det uten å se slik ut.

Jeg mener, leppeforingen er slik '90-tallet!

Hvordan Julie gjorde det var ikke't med lip liner i det hele tatt, skjønt. Hun har bare brukt leppestiftet med en leppebørste, og malt rett utenfor mine lepper, ikke overalt, men rundt hjørnene. Dette bildet er ikke't fra den dagen, men jeg've har lagt til piler for å illustrere hvor du ville fokusere, hvis du skulle gjøre dette hjemme:

Har det? Du don'Jeg vil ikke bli gal å tegne utenfor linjene hele veien rundt, som da'Jeg skal se ut som en klovn. Men en liten bit i disse stedene kan gjøre en verden av forskjell. I tilfelle du'Jeg er ikke klar over hvor tynn min overleppe får, se på bildet mitt i Pantene-innlegget om dagen. (PS: Du har registrert deg for å score noen GRATIS hårprodukter allerede, havn't du? Gå! Nå!)

Selvfølgelig kan du også bruke vanlig lip liner for å gjøre dette. Eller "min favoritt og hva jeg brukte i disse bildene" en lubben leppefargepinne! Det jeg har på seg i disse bildene er min gamle favoritt, Tarte LipSurgence Lip Tint:

(Ut nå for $ 31,00 hver, klikk her for å lære mer og kjøpe.)

jeg tenker det's det beste produktet for jobben fordi det's en flekk (så derfor vant't smør rundt under eller etter søknad), og gir deg litt kontroll.

NARS kommer også bare ut med disse nye Satin Lip-blyantene:

(Ut 7. mars for $ 30,00 hver hos Holt Renfrew, og hos alle andre NARS-forhandlere som starter 1. april.)

De er også herlige, men du må gå sakte med søknaden din fordi de'er super-glidete og glatte ... selv om det ikke er tørr ned't.

Hvis du søler, fjern eventuelt overskudd med sminke eller til enda mer kontroll, Givenchy's Mister Perfekt sminkepenn:

(Ut nå for $ 33,00; klikk her for å lære mer og kjøpe.)

Du kan også gå over kantene på slutten med concealer på en børste for å rive dem opp. Selv om jeg fant jeg gjorde det't trenger til og med Tarte & # x2014; det var super enkelt.

Hvis du virkelig ønsker å gå til byen, legg til en touch of highlighter (som RMS Beauty Living Luminizer jeg raved om her) på Cupid's bue, som er teknikken Pat McGrath brukt på Prada.

Liker du dette? Fortell meg:

Har du noen gang prøvd denne teknikken for å tegne utenfor din leppe linje?

Hva's DITT triks for større, jevnere utseende lepper?

Bruker du leppe, lubben penn eller bare vanlig leppestift?

Leave A Comment

+ 44 = 49