Hva kan man kjøpe fra OPIs nordiske neglelakksamling for høst

Jeg må si at jeg virkelig elsker OPI. De'være så konsekvent med formlene deres, og de kommer alltid ut med slike morsomme samlinger, noe som gjør dem til en av mine topp tre (eller fem ... det er virkelig så mange) gå til polske merkevarer.

Denne høsten er ikke annerledes med sin nylig lanserte nordiske samling, inspirert av nordlysene i Finland, fjordene i Norge og de fargerike husene i København. Med 12 farger å velge mellom, der's bokstavelig talt noe for alle, selv om (spoiler alert!) de'er ikke den mest banebrytende.

Len deg tilbake, slapp av og bla gjennom alle vurderinger, fordi dette er en stor. Alle fargeprøver er sans forresten, forresten!

Går min vei eller Norge?

Går min vei eller norge? er en lys karamellskygge som dessverre ikke var'Jeg er veldig flatterende med hudtonen min. Men hvis denne fargen er din ting, vil det trolig se tonn bedre mot mørk hud, så programmet er ganske peachy. Det gikk på superbrønn i bare to strøk.

Ice-Bergers & Fries

Hvorfor gjør neglelakkfirmaer brun polsk? Er det noen der ute som liker det? Jeg kan bare'Ikke ta ombord med denne skyggen, Ice-Bergers & Fries. Når det gjelder søknad, fant jeg det å være litt vannaktig, men det bygget godt opp i to strøk. 

OPI Med en fin Finn-ish

OPI Med en fin Finn-ish er en bronsefargefarge jeg aldri ville ha gått på egen hånd, men etter å ha prøvd det på neglene mine, elsket jeg det virkelig. Helt uventet! Selv om noen penselstreker er synlige, ser det veldig bra ut, og gir full dekning i to strøk. Kjærlighet!

Hvor flott er din dansker? 

Jeg'Jeg er fortsatt ikke sikker på hvordan jeg føler meg om hvor flott er danskeren din ?. Denne mørkegråbrune vannet sannsynligvis'Jeg er ikke min mørke fallskygge, men det's fortsatt greit. Jeg fant bare denne samlingen gikk litt overbord med de brune tonene, nå? I alle fall var denne skyggen'Jeg er så ugjennomsiktig som jeg trodde det ville være på den første kappen og gikk litt vannig, men den andre kappen gjør alltid sin magi som vanlig. 

My Dogsled er en hybrid

My Dogsled er en hybrid er en skummende grønn og lett en av mine favoritter fra hele denne samlingen, hovedsakelig fordi den's så uventet & # x2014; på best mulig måte "blant alle disse browns! Den's morsomt å se en høstkolleksjon som har en liten oomph, og denne skyggen leverer helt. Det minnet umiddelbart om det '50s retro myntefarge, noe som fikk meg til å elske det enda mer. Det var perfekt også.

Suzi har en svensk tann

Selv om denne rosa fargen er sannsynligvis ikke den mest originale, gjorde jeg virkelig som Suzi har en svensktand. jeg tenker det's en flott nyanse og hjelper til med å bryte opp alle nøytraltene i denne samlingen. Formelen var ah-mah-zing og gikk jevnt i to strøk, så ingen klager der. Plus, hvem gjør det ikke'Jeg elsker en god rosa?

Har du denne fargen på lager-holm?

Har du denne fargen i Stock-Holm? er en blå-lutende lilla som er borderline neon til meg. Mens det er fint, det'Jeg er ikke min toppvalg i denne samlingen, spesielt av de tre purpurene. Det gjaldt pent, skjønt, så hvis dette er din farge, så helt gå for det!

Kan't aFjörd ikke til

Jeg'Jeg er så forelsket i Can't aFjörd Ikke til, en kremaktig oransje, som dessverre kommer av mye mer koraller i bildet enn det er i virkeligheten. Den's ikke også lyse, men ikke bla heller, og det's bare rett for høst. Selv om det'Jeg er en kremskygge, jeg fant det å se litt streaky etter to strøk, så jeg gikk for en tredjedel for å gjøre det perfekt.

Viking i Vinter Vonderland

På notatarket skrev jeg bokstavelig talt "Hva jeg bor for" under denne fargen, Viking i Vinter Vonderland. Dype, rike nyanser gjør meg bare så glad, og denne lilla er det perfekte alternativet til svart. Og når er mørke negler ikke chic? Svaret er aldri. De er alltid chic. Så få dette på neglene dine, ASAP! To frakker for å gjøre det perfekt, forresten.

Skøyter på tynt island

Jeg bor også for nyanser som skøyter på tynt island. Som du ser, var OPI virkelig i purples (og browns) denne gangen, med tre av hver. Heldigvis, jeg'Jeg elsker denne berry-ish fargen. Som du kan se, det's litt ujevn, med noen lettere områder på bestemte deler av neglen min. Dette bildet var to frakker, men jeg tror en tredjedel ville ha gjort det veldig jevnt. Annet enn det, jeg'm besatt over denne skyggen for høsten.

Takk glogg det's fredag!

Jeg var ikke'Ikke begeistret for denne dype fuchsia shimmer, Takk Glogg It's fredag!, til jeg søkte det. Jeg elsket absolutt det på neglene, og akkurat som OPI med en fin Finn-ish, kjærligheten kom ut fra ingensteds. Hvis du ikke'ikke grave den i flasken, bare gi denne en sjanse, folkens. Det var også super-opaque, som jeg alltid elsker. Så takk glogg denne skyggen eksisterer. 

Min stemme er litt nordisk 

Holografisk glitter, kom til meg. Jeg elsker denne isen. Jeg bestemte meg for å bruke My Voice er en liten nordisk uten base, for jeg trodde helt ærlig at det ville se bedre ut enn det gjorde. Den har tonnevis av mini glitters suspendert i en ren grå base, så det's kan bygges på egen hånd, men vil definitivt bli forsterket med en farge under. Så vidt glitter går, skjønner jeg ganske godt dem alle, og dette var ikke annerledes ... pluss det's holografisk, så jeg kan ikke motstå!

Hvor får man kjøpt

Finn OPI's nordiske samling for høsten 2014 på profesjonelle salonger og spa, og på ULTA Beauty.

Si din mening

Hva synes du om denne samlingen?

Hvilken nyanse er din favoritt?

Har du lagt merke til min nye spikerform ?! Og i så fall hva synes du?

Leave A Comment

22 − 13 =