Hva du kan kjøpe fra OPIs Hawaii-samling

Sommeren føles som om det var for mange år siden, med unntak av forrige helg, da Hawaii var overmine negler. 

Selv om jeg skulle ønske mine negler var faktisk INHawaii, festet til kroppen min og alt, det's midten av desember og jeg'Jeg tar det jeg kan få. Den tropiske øya er inspirasjonen til OPI's vår / sommer 2015 samling, og jeg'Jeg har testet og stikket alle 12 nyanser.

Dette spekteret er fullt av sommerbrights som har meg til å muggin' Canada's nåværende snøsituasjon. Med en utgivelsesdato 4. februar vant du'Det må ikke vente lenge for å fange disse sommerfargene. 

Men nok å snakke, la's sjekk ut disse nani (at's Hawaiian for vakre) neglelakk:

Ananas har peelings også!

#RealTalk: Det eneste jeg liker om Ananas har peelings også! er navnet hans. Ellers, jeg'Jeg er ikke en fan av denne gyldne gule med tilfeldig glitter i den. Hvorfor OPI? Jeg'D mye foretrekker en gul creme til dette skinnende rotet. Men hvis dette på en eller annen måte er din papirstopp, i det minste'Det er overraskende enkelt å påføre, og ugjennomsiktig i to strøk. 

Min Gecko gjør triks

Min Gecko gjør triks kan gå på to måter: enten det'Jeg vil minne deg om det frodige bladverket som (jeg forestiller meg) Hawaii er velsignet med, eller det'Jeg får deg til å tenke på The Hulk. Jeg'Jeg elsker den tidligere, men på en eller annen måte er dette lyse grønn bare ikke'Ikke gjør det for meg. Kanskje det'er shimmers? Likevel var det en bris å søke, og alt jeg trengte var standard to frakker. Søt! 

Denne fargen's gjør bølger

Ouuuu! Denne samlingen har mange shimmers (Denne fargen's gjør bølger er den tredje nå, av 12). Og jeg liker denne blåen! Hvis du ser nøye ut, du'Jeg ser at det er teeny, små gullflett, noe som gjør den mer spesiell enn din gjennomsnittlige glitrende blå. Flott i to frakker, også! 

Gå med Lava Flow

Her's shimmer nummer fire, Gå med Lava Flow. Den'Det er fint, gullrødt, men ingenting ut av denne verden i mine bøker. Igjen, to strøk for full dekning. 

Tar du bort?

Oh, min kjære, kortere navn, vær så snill? Jeg loooove Tar du bort?, en kremaktig nøgen. Det minner meg om en søt caffè latte & # x2014; så yum. Dette vil se utrolig ut når sommeren faktisk treffer og jeg'Jeg er ikke så hvit som snøen som dekker oppkjørselen min. I tillegg er enhver naken som ser bra ut i to strøk en keeper. 

Er Mai Tai krøllet?

Jeg må si, OPI virkelig gjorde meg fnise med disse navnene. Er Mai Tai krøllet? (hehe) er en pen sherbetorange, og jeg'm smitten. Det eneste er, det tok tre strøk (yuck) og var fortsatt litt usammenhengende. Se den rosa i nærheten av min krysebrikke? Yeah. I OPI's forsvar, antar jeg at jeg kunne ha brukt det litt bedre, men likevel. Den'Det er en fin skygge, skjønt! 

Aloha fra OPI

Nå er dette en farge! Den andre jeg swiped på Aloha fra OPI, Jeg var forelsket. Den's super-opaque (bildet er to strøk, men du kan komme unna med en veldig godt påført strøk) og cray-cray lyse. Den's som en korallrød på steroider, og jeg kan'Ikke vent på at jeg nådde neglene mine igjen. Enkelt en topp tre fave fra denne samlingen.

Suzi Butikker & Island Hops

Hva en ganske rosa dette er! Men jeg har lyst til Suzi Butikker & Island Hops er ganske lik mange andre baby pinks jeg eier, så ingenting for unikt om dette. I tillegg tok det tre strøk å se bra ut siden det var litt streaky med bare to. Absolutt hyggelig hvis du ikke har noe som det, ellers jeg'D hopp over det denne gangen. 

At's Hula-rious!

jeg elsker virkelig At's Hula-rious!, men igjen tok det tre strøk og det irriterer meg. Jeg'D kjøper jeg sannsynligvis likevel (siden jeg'Jeg er en sucker for disse pastellmyntgrønne typer farger), men vær klar over det'Jeg vil være litt strikket på strøk en og to. Men bare tenk på hvor god denne kremete fargen vil se ut mot solskinnet hud. Sååå bra.

Mistet min bikini i Molokini

Mistet min bikini i Molokini er slik en pen lilla! Virkelig hyggelig applikasjon og ugjennomsiktig i to strøk, også, så hvis du ikke'Jeg har ikke noe som denne skyggen, jeg'd si det's en vinner. 

Hei Hawaii Ya?

Jeg var så spent på å få Hei Hawaii Ya? på neglene mine fordi jeg elsker støvete, mørke farger. Denne lilla grå comboen er rett opp i smuget mitt. Det så nydelig ut på neglen, og som de fleste av disse nyanser var det godt å gå i to strøk. En annen topp tre fave!

Bare Lanai-ing rundt

Sist men ikke minst er Bare Lanai-ing rundt, Min overraskelse favoritt av hele samlingen. Med sine dempet berrytoner, det's rett på sporet med årets farge, marsala (som i motsetning til populær mening er jeg helt klart kjærlig). Jeg valgte et bilde med blits, slik at du kan se at den vakre sølvskinneren løper gjennom den. Den's subtile og jeg kan nesten ikke se det på mine negler akkurat nå (jeg lagret denne nyansen for sist og brukte den til alle ti sifrene etter min fargekamp). Men jeg elsker at sølv er der, og det legger til litt noe når i lyset. 

Jeg var fullt forventer å ikke like denne skyggen, men det fullstendig feide konkurransen og var dette nydelig i to strøk. Hvis du bare får en neglelakk fra OPI Hawaii, det's må være denne perlen.

Hvor får man kjøpt

Hawaii-samlingen av OPI vil være tilgjengelig i både neglelakk og GelColor-formler fra 4. februar 2015. Finn neglelakene på profesjonelle salonger og spa over Canada. GelColor er en in-salon, profesjonell service bare.

Si din mening

Har du vært i Hawaii? Hva synes du om denne samlingen? Hvilke nyanser er dine favoritter?

Leave A Comment

− 1 = 3