Hva du bør vite om Lash Extensions

Øyebrytene mine er naturligvis superkorte og superrettede. Hvis det ikke var for mascara og lash curlers, tror jeg ikke jeg ville forlate huset mitt (uten noen solbriller).

Når det er sagt, kan hele mascara- og curlingprosessen ta mye mer tid og krefter enn du ellers synes å være mer enn jeg vil tilbringe om morgenen, uansett. #firstworldproblems, mye?

Men takket være skjønnhetsverdenen og dens evne til å komme opp med løsninger på hver skjønnhetsvei, må vi kort- / rettlinjede gals aldri klage på våre mindre enn ideelle snor igjen. Med lash extensions blir mer populært, kan du våkne opp med vakre øyenvipper hver dag (uten å måtte gjøre noe for dem, YAY!).

Jeg har nylig fått noen lash extensions meg selv etter å ha besøkt Good Gosh Beauty (goodgoshbeauty.com) i Toronto, og nå forstår jeg hvorfor de blir som den nye svarte. Øyenvippe, jeg dro fra Tilda Swinton...

til Mila Kunis...

Ja, det var det at seriøs.

Siden det var første gang jeg hadde prosedyren gjort, hadde jeg definitivt mange newb-spørsmål angående søknad og etterbehandling. Den nydelige Lauren Kurtz av GGB gjorde en fantastisk jobb ved søknad, og hun var snill nok til å svare. Her's hvordan alt går ned:

Lash forlengelser 101

HVA ER DE? Lash forlengelser forlenge lengden på dine lashes (duh) for å få dem til å se lengre, tykkere og fyldigere ut. Avhengig av hvilket utseende du vil, kan du ha hvor som helst mellom 30 til 80 bindestreker (jeg tror jeg hadde rundt 45 til 50 satt inn). Hver enkelt lash hår er nøye limt til din egen naturlige øyenvippe ved hjelp av et spesielt lash lim lim. (Mange steder bruker ekte minkhår for øyevipper, men GGB bruker syntetisk "Lauren sier at de beholder sin form bedre og vunnet ikke en allergisk reaksjon.)

Hvor lang tid tar prosessen? Ca 1,5 til 2 timer.

Så hva skjer? Det tar ca 24 til 48 timer før limet settes fullt ut, slik at øynene dine ikke har kontakt med vann i den perioden. Å vaske øynene / svømmer / gråter er en stor no-no i noen dager og ja, jeg vet at det høres umulig, men Lauren tilbyr et etterbehandlingssett som faktisk inneholder et par beskyttelsesbriller slik at du kan vaske ansiktet / dusjen / alle de gode greiene uten å få dem våte. Jeg sverger det vil trolig være den vanskeligste delen av lash forlengelsesprosessen. Når limet er fullstendig sett, kan du gjøre hva du vil med de nye babyene dine (minus ved hjelp av en lash curler, men du ville ikke ha det i all hovedsak!).

Hvor lang tid gjør de sist? Jeg tror den beste delen om lash extensions er at de varer omtrent fire til seks uker, avhengig av hvor godt du tar vare på dem. Du finner at de begynner å falle ut etter 2,5 uker på grunn av din naturlige lash syklus, men du kan selvfølgelig alltid få dem til å bli gjort for å holde viskene dine så hyggelige og frodige. Gruvene varer i fire uker før de faller ut. Hvis du kan unngå å sove på ansiktet ditt og skrubbe eller berøre øynene dine ofte, varer de litt lenger (jeg har en tendens til å sove på venstre side av ansiktet mitt slik at vippene begynte å falle ut mye raskere på den siden enn den andre, ha!).

Er det noen bivirkninger? Jeg var litt skeptisk til lash extensions først fordi jeg ikke visste om det skulle være noen bivirkninger og ved bivirkninger, mener jeg at alle mine lashes faller ut. Eeks! Kan du klandre meg? Jeg ville ikke gå fra å ha knapt noen lashes til vakre til ingen i det hele tatt! For de som har den samme irrasjonelle frykten, ingen bekymringer, dette vant'Skje, bortsett fra kanskje deg'Jeg vil oppleve frodig lash-tilbaketrekking senere når de kommer ut!

Fortsatt ikke solgt? Her er et par søte alternativer:

Latisse

Hvis du heller vil vokse dine lashes naturlig (slags), prøv å se på Latisse. Den's en aktuell medisinering som du bruker på basen av dine lashes, akkurat som eyeliner for å hjelpe dem å vokse i lengre og tykkere. Resultatene tar omtrent seks uker for å få full effekt, men er ikke permanent (hvis du slutter å bruke den, går de tilbake til normal), og du trenger resept fra legen din.. [REDAKTØR'S MERK: Har jeg nevnt jeg'er jeg en diehard Latisse konverter? DØ HARDT. Jeg var redd først, men min derm beroliget meg det med mindre du'Sett igjen ting i dine øyne, som du vant't (duh) & # x2014; der's nesten ingen måte det'Du slår dine blå øyne brune. Selv om jeg har havn'Jeg har ikke merket noen forskjell i tykkelse, det gjorde mine franser superlange. Men ikke i en gal falsk utseende. Jeg får komplimenter på dem hele tiden!]

Peptalash

Peptalash fra Indeed Labs er den nyeste over-the-counter øyenvippeserum på markedet, og som navnet antyder, bruker det en kombinasjon av tre peptider for å oppmuntre naturlig lashvekst. Resultater vunnet'Ikke vær så dramatisk som med Latisse, men det'Det er fortsatt verdt å sjekke ut (jeg har ikke prøvd det selv, men vurderingene er lovende!). Det er mange andre over-the-counter alternativer der ute, selvfølgelig. Bare husk at overholdelse, dvs. daglig søknad, er nøkkelen!

OPPDATER: Jeg gjorde det'Jeg får ikke sjansen til å ta noen fine før og etter bilder av mine lashes rett etter prosedyren (jeg vet, jeg vet ... Jeg var for opptatt med å nyte mine lashes, ok?), men her er et par jeg fant på min telefon.

Dette er hva mine pisker (eller mangel på det egentlig) så ut som før:

...og etter:

Ganske stor forskjell, va? (JEG'Jeg har ingen sminke i heller, vær så snill å se bort fra øyeposene, eek!)

Jasmine Kabiling er en Toronto-basert journaliststudent. Følg henne på Twitter: @orjasmic_.

Så...

Noen gang prøvd øyenvippe utvidelser?

Hva med Latisse?

Har noen over-the-counter alternativer jobbet for å gi deg lusher vipper?

Leave A Comment

73 − = 68