Holika Holkas Pute Compact er ulikt enhver grunn du har prøvd

Har du hørt buzz om pute komprimerer?

De'er som en neste generasjon BB-krem, og går langsomt til Nord-Amerika via Korea (samme sted hvor de opprinnelige BB-ene ble først opprettet). Noen forutsier selv de'Jeg får samme ekstreme nivå av popularitet ... som sier noe!

Og så's en pute kompakt? I utgangspunktet er det's en BB-krem i kompakt form, med unntak av at produktet selv er dispensert gjennom en fjærende, mettet svamp. I stedet for å sette det på med fingrene, bruker du en spesiell presset puff. Så det gjør det litt enklere å søke på (og deretter bygge opp) dekningene dine, som, takket være den lette formelen, aldri ser kake ut.

Alt hørtes ganske bra for meg, så jeg kunne ikke'Ikke vent å få hendene på Holika Holika Face 2 Change White Pute BB. Jeg trodde det var fornuftig for Holika Holika å være min første pute kompakte opplevelse, siden de're Sør-Korea's nummer ett kjendis-godkjent skjønnhetsmerke, og nylig åpnet to butikker (pluss online shopping!) i Canada. 

Her's ytre emballasje:

Som vanlig med disse koreanske skjønnhetsprodukter, kan det være vanskelig å finne ut hvem produktet er og hva det egentlig gjør. Heldigvis der's mer info på deres hjemmeside. Denne pute kompakt isn't er tilpasset til en bestemt hudtype, selv om den er trygg for sensitiv hud og hevder å absorbere olje og gir en matt finish. 

Som du kanskje gjetter fra den "hvite" i produktnavnet, det's ment å ha en liten bleking / lysende fordel. Formelen inneholder niacinamid, som er en god ingrediens for hud, samt beroligende teetrekk, kjølemedhol og SPF 50. (Merk at niacinamidet har en særegen lukt som du'Jeg legger merke til her. Den'Det er ikke dårlig, men det's uvanlig.)

Her's hva skjer når du åpner kompakt:

Jeg'Jeg har aldri sett noe slikt før. Det minner meg helt om en blekkpute.

Etter min første tanke (som var "wow!"), Var min andre tanke "det"'blir for mørkt for meg. " 

Men det var ikke't saken. Den's faktisk mye lettere når du får produktet borte fra svampen:

Merk at det er to nyanser, 21 Light Beige (som jeg testet) og 23 Natural Beige. 

(Jeg føler at en 22 mangler, og vil trolig være perfekt for min hudtone. Åh ja, kanskje hvis du flyr til Korea, har de et enda bredere utvalg.)

Tekstur selv er lys, men også kremere og mer pigmentert enn vanlig BB-kremer. Jeg tror den andre faktoren her er at den går på ansiktet ditt tykkere siden du're påføring det med presset puff. Personlig setter jeg pris på bekvemmelighetsfaktoren på puffen, men jeg'Jeg er mer komfortabel med finishen, jeg bruker et tradisjonelt flytende fundament og fundamentpensel.

Her's min "før" ingen sminke skutt (unntatt mascara og en lil' øye concealer):

Og her's min "etter":

Jeg tror det gjør en god jobb med å dekke min rødhet i ett slag ... men jeg'm fortsatt ikke 100 prosent solgt. 

Først ser jeg ut som et Eagle Face. Formelen virket som den riktige skyggen da jeg sverget det, men i ansiktet mitt, det'er litt for lys. Som er gal for en BB, som jeg'Jeg er allerede veldig rettferdig. Faktisk, etter at jeg'd putte det hele ansiktet mitt, men selvfølgelig ikke på øyelokkene mine, jeg måtte piske ut min troverdige Pixi Correction Concentrate for å fikse fargeforskjellen mellom de to. Det var så merkbart. Så det's ikke akkurat øyeblikkelig bekvemmelighet, hvor du bare kan sette dette på og gå... 

I tillegg til lysheten følte jeg også fargen hadde en litt gråaktig støp, som ikke er't vises i bildene, men er et vanlig problem med koreanske BB formler. Sannsynligvis kunne jeg komme unna med det mer om vinteren, da jeg fortsatt har restene i sommerhuset min, tan akkurat nå.

Den siste tingen å vite er det's EXTRA-hydrerende. Jeg sitere fra nettsiden: "Den inneholder luftlyspulver som absorberer talg og har en forfriskende matt finish." I min erfaring er ingenting om denne utsagnet sant. Jeg fant det så veldig grønt på fettfarging på min kombinasjonshud, og dette var før det selv hadde sjansen til å produsere sin egen olje. Jeg ville definitivt nødt til å sette dette bra med pulver, hvilket ain't my thang ... men det ville nok være perfekt for noen med tørr hud. 

Jeg'Jeg vil gi det en annen virvel om vinteren og se hvordan det går, men for nå, jeg'Jeg er fortsatt på jakt etter å finne min ultimate pute kompakt. Neste opp: 3LAB!

Hvor får man kjøpt

Finn Holika Holika Face 2 Change White Pute BB på følgende forhandlere:

Si din mening

Har du prøvd en pute kompakt ennå? Hva synes du om denne?

Leave A Comment

27 − = 21