Gutter, jeg oppdaget den beste naturlige deodoranten

Oh, naturlig deodorant. Er det noen annen skjønnhetskategori som produserer en slik massedrabelse?

Hvis du'er som meg, du vil gå av hele det aluminiumbelastede antiperspiranttoget. Akk, du kan heller ikke fungere i livet med hippie deodoranter som faktisk skape B.O. i stedet for å bekjempe det.

For så lenge jeg kan huske, jeg've hadde strategien om å bruke noe naturlig (eller ingenting i det hele tatt) på dager da jeg gjorde det't må være hvor som helst ... men stole på kjemiske ting for stort sett alle sosiale anledninger. Fordi jeg er paranoid.

Men dette har endret seg nå! Er, min strategi, det er min B.O. paranoia vil alltid forbli. Du'ser på mine nye beste venner der oppe, de naturlige deodoranter fra et indie amerikansk merke som heter Schmidt's.

(Vel, de kan være indie, men de'er også solgt hos Anthropologie og Urban Outfitters, blant andre forhandlere, hvis det betyr noe for deg.)

Hovedsakelig elsker jeg dem fordi de gjorde produktet jeg alltid ønsket, men gjorde det ikke't tror noen gang ville eksistere.

Den's 100% naturlig formel med ingredienser Jeg er 100 prosent komfortabel med å bruke: shea smør, natron, arrowrootpulver, kakao frø smør, vitamin E og essensielle oljer. Sistnevnte er forskjellige avhengig av duften, hvorav det er fire: Lavendel + salvie, Bergamot + Lime, Cedarwood + Juniper og Ylang-Ylang + Calendula. Pluss der's en duftfri versjon.

(Merk at dette neste bildet viser reisestørrelser som jeg ikke gjør't tror de selger til publikum den vanlige størrelsen er 2 oz.)

Jeg kunne ikke be om noe mer i form av formelen. Du kan huske at forrige gang jeg roste en naturlig deo, var det Soapwalla; Konsensusen der ute synes å være at Soapwalla er den "beste" på markedet. Vel, gjett hva? Dens andre ingrediens er solsikkeolje. Etter at jeg hadde lært om de mange ekle effektene av flerumettede oljer, måtte jeg grøfte det. Ingen PUFAer for armhulene mine, takk veldig mye.

Den andre tingen er Schmidt's fungerer langt bedre enn Soapwalla, uansett. Jeg'Jeg har brukt Bergamot + Lime for de siste ukene:

Og jeg kan rapportere at jeg ikke lukter. Som, i det hele tatt. Selv neste morgen, etter å ha på seg det hele dagen før, gikk rundt i 25ºC (77ºF) vær. Jeg kunne til og med ta på seg T-skjorten, hvis jeg ville. Sikker på at armhulen din blir litt fuktig (siden deos don'Ikke stopp deg fra å svette), men det svette vant'Jeg har ingen lukt. Selv duften av essensielle oljer er svært svak og ser ut til å gå vekk raskt.

Hvordan du bruker ting er viktig:

Det kommer som et solidt, og du bruker spatelen til å scoop ut en ert størrelse. Veldig viktig: Gni produktet mellom fingrene for å varme det. Det forvandler det til en fargeløs, litt kornig (takket være bakervarer) lim som du deretter kan bruke med fingrene til din 'groper. Hvis du ikke'Ikke varm produktet, det vant'Ikke spred riktig (eller i det hele tatt), og vant't være effektiv.

Hvis du'Jeg er bekymret for å få irritasjon fra natron, jeg gjør det'Jeg tror du burde være. Jeg'Jeg har gjort mine egne DIY hjemmelagde deos med kokosolje og kokosnøttolje, og hver gang måtte jeg avbryte oppdraget, som jeg'd utvikle gal rødhet og utslett etter en dag eller to. Så jeg'Jeg er veldig følsom, men jeg har det'Jeg hadde et problem med Schmidt's i det hele tatt.

De beste luktene å få, er etter min mening Bergamot + Lime (så frisk!) Og lavendel + salvie. (JEG'Jeg er ikke en fan av Ylang-Ylang + Calendula duften, selv om jeg vanligvis elsker ylang-ylang.) Jeg tror du burde definitivt prøve dette!

Hvor får man kjøpt

Finn Schmidt's Natural Deodorant online hos følgende forhandlere:

Si din mening

Bruker du naturlige deodoranter?

Har du prøvd Schmidt?'s?

Hvilke andre naturlige deos elsker du?

Leave A Comment

23 + = 30