Funnet! En CC Cream som faktisk dekker (og hjelper huden din også)

Der's en ny CC krem ​​i byen ... og hvis du har rettferdig til middels hud, kan det bare bli din favoritt CC av alle.

Jeg vet jeg vet! CC kremer aren't nøyaktig nyhetene for oss skjønnhetsjobber. På dette punktet er det bokstavelig talt hundrevis av dem der ute, så jeg gjør det't klandre deg for å føle deg overveldet, forvirret og til og med litt jaded.

Men det's der jeg kommer inn. Som en del av min "jobb", jeg'Jeg har bare testet om en bajillion CC kremer på dette tidspunktet, de fleste av dem skuffelser.

Det er derfor jeg kan definitivt si det Biotherm's Skin Best CC Cream er et av de bedre CC-valgene på apoteket. Heck, det slår til og med ut de fleste butikkfundamentene!

Hovedårsaken til at CC-kremet imponerer meg, er på grunn av sin alvorlige utrolige dekning.

I motsetning til mange (eller til og med de fleste)? CC og BB, gjør det en fantastisk jobb med kamuflere og kvitte deg med ufullkommenhetene, rødhet, jevne porer og fine linjer. Jeg ville beskrive det som et middels nivå av dekning, som bare er der jeg liker det! Ikke for tungt; ikke for lett.

Som du ser, har jeg mye rødhet rundt nesen og haken, og jeg sverger at jeg gjorde det'T trenger til og med ekstra concealer der for "etter" bildet. Denne CC dekker så godt!

Jeg elsker også målstreken. Den's semi-matte, men a lysende halvmattet, så huden din har livet til det, men du'ikke for dyktig (les: skinnende) heller. Jeg kan faktisk komme seg uten å til og med powdering disse tingene i minst et par timer før jeg må tømme min T-son, noe som egentlig ikke gjør'Det skjer ikke med de fleste andre hud sminke.

Formelen bruker mineralpigmenter, og det er to nyanser, Lys og Middels. (Dessverre ingen mørk, men forhåpentligvis de'Jeg vil vurdere å lansere det snart.)

Jeg har på seg Lys, som jeg var overrasket over å oppdage, er en ganske god kamp for min bleke-nøytrale hud. Om sommeren, når jeg har litt mer farge, bør den bli enda bedre!

CC krem ​​dispenserer fra et rør, og for best resultat, liker jeg å bruke den med min solid Lancôme fundament pensel.

Så klart du'får Biotherm igjen's anti-aging hudpleie fordeler her som en ekstra bonus. På samme måte som de andre produktene i den nye Skin Best-linjen, inneholder den spirulina, en mikroalger som umiddelbart stimulerer huden og bekjemper tretthet. Der's også astaxanthin, en antioksidant som beskytter mot frie radikaler skade, pluss SPF 25 beskyttelse.

Bunnlinjen: Hvis du har en lys eller medium hudfarge, og leter etter en CC-krem som beskytter huden mot de første tegnene på aldring, samtidig som du gir deg stor medium dekning og en vakker halvmatt finish dette kan være den ene!

Hvor får man kjøpt

Finn Biotherm Skin Best CC Creme på apotek, velg varehus og Biotherm.no.

Har du CC-krem?
Har du prøvd denne?

Leave A Comment

76 + = 77