Fra Bite Beauty to Phyto: 10 av de beste nye skjønnhetsprodukter

Den's tid for en annen oppdatering på alle ting som er nye i skjønnhetsverdenen!

Som vanlig er dette min "rediger" av de mest interessante, nyskapende, vakre og / eller effektive nye utgivelsene som nylig krysset skrivebordet mitt, og lander i butikker mens vi snakker.

Denne måneden var det så mange lanseringer for å dekke det jeg'har delt dem i to deler: 

Også NYTT: Jeg've lagt til flere bilder og stikkord til galleriene, for å holde ting ryddig. Så ha en titt hvis du'Ønsker du å se mer detaljert på hvert produkt.

Her er skjønnhetslanseringene du trenger å vite om:

1. Bite Beauty Lip Lip

Lip liners går fortsatt sterk, så det'Det er ingen overraskelse å se Bite Beauty introdusere Lip Pencil. Disse tok tre år å utvikle, og er laget her i Canada i Bite Beauty's Toronto lab!

Fokuset er nøytrale, faktisk 22 av dem. Alle nyanser er inspirert av naturlige legetoner, så du vant'Jeg finner ingen brights her. Dette gjør dem IDEAL for overdrawing din leppe linje, fordi det's vei mer troverdig hvis du bruker en nøyaktig kamp til leppefarge. Det er sannsynligvis flere nyanser som vil være et nært samspill for meg, 010 Rosey Mauve, 016 Dusty Rose, 022 Rosey Brown, 032 Mauve Brown og 036 Rose Taupe alt arbeid.

Tekstur klarer å være glatt og glidebar, men med nok "grep" for å holde seg låst på plass en gang påført. Dekningen er nydelig, så vel som ugjennomsiktig, og med en flekklignende, naturlig matte finish. Så jeg'd bruk disse over leppene som leppefarger også! Til dette formål elsker jeg spesielt sine lettere nyanser, som 008 Peachy Nude. Det dekker opp mine mørkere lepper, men gjør det ikke'Jeg har ikke det flatterende kalkholdige utseende som så mange bleke leppestifter.

Den eneste tingen å være oppmerksom på er at tipsene er tilbøyelige til å bryte av når du'Vær først å bruke disse. Jeg gjør n't vet om det's fordi de tørket ut i transitt eller hva. Når jeg skjønte dem, gjorde jeg det'Jeg har ikke det problemet igjen. Merk: De kommer ikke med en spisser, så du'må du bruke din egen.

Hvor får man kjøpt: Sephora

2. Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask

Finne hår masker som aren'T fylt med silikoner er nesten like vanskelig som å finne silikonfrie ansiktsfuktere. Så jeg var veldig spent da jeg så på ingrediensene i Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask ", og enda mer da følte resultatene på håret mitt! (BTW, The Coveteur har en flott artikkel om problemene med silikon hårprodukter'er en god les!)

Så i denne masken bruker Phyto macadamia olje og en blomst voks til å trenge inn, hydrere og myke håret. Teksturen er galskap som en rik, pisket smør. 

Enhver hårtype kan bruke den. Fint hår trenger bare å legge et lite dab i to til tre minutter, mens tykt hår kan bruke mer, og la det være i 10 minutter eller lenger. Når jeg skyller ut, føles håret mitt som silke! Null tangles, fantastisk glatthet og det "bare fra salongen" følelsen.

Jeg vet at Kérastase er det mer populære salongmerket, men når du har prøvd dette, har du det'Jeg er en Phyto-konvertering! 

Hvor får man kjøpt: Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Se fantastisk & # x2022; Selfridges

3. Chanel Rouge Coco Gloss

Merk mine ord, lipgloss gjør et comeback. Chanel stopper Glossimers, som har eksistert i årevis, og erstattet dem med den enda bedre Rouge Coco Gloss-linjen.

Så langt som luksus lip gloss går, er dette det ultimate. Der's den elegante emballasjen, selvfølgelig, men formelen er også perfekt: svært fuktighetsgivende, ikke-klebrig og vakkert skinnende. Applikatoren er også forbedret; den's nå avrundet og superpussende, noe som gjør det enda enklere å belegge leppene dine i et par swipes.

Det er 24 nyanser (fire begrenset utgave); Noen er glitrende og noen er flate. Jeg prøvde tre: 724 Burnt Sugar, 744 Subtil og 716 Caramel. Sistnevnte er en ikke-skimmerende og jeg'Jeg er helt besatt. Den'er en "leppene dine, bare bedre" i glansform!

Det er også tre toppfrakker i linjen som du kan lagre på toppen av andre glosser eller leppefarger, eller bruke på egenhånd. Jeg gjorde det'Jeg kommer ikke til å prøve de to begrenset versjonene: 778 Kaviar, som mørkner, og 776 Impulsion, som tilfører oransje-rød varme. Men som du kan se, har jeg den permanente, 774 Excitation, som har flekker med skinnende gull. Så morsomt!

Hvor får man kjøpt: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenue & # x2022; Hudson's Bay & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Harrods & # x2022; Chanel

4. Burt's Bees Gloss Lip Crayon

Fortalte deg glans kom tilbake. Hvis du elsket Lip Crayons som Burt's Bees lansert i 2015, men ønsket at de var litt mer ren, litt mer skinnende, da Burt's Bees Gloss Lip Crayon er for deg!

Dette er det samme klumpete blyantformatet, men med en fuktighetsgivende, blank overflate som er mer tilgivende for å tørke lepper og applikasjoner på farten. 

Husk deg der'Det er fortsatt litt av pigment. Som du kan se i proppene, er disse arene't typen glosser som alle ser like ut på leppene dine. Du får betydelig fargeutbetaling. Det er seks nyanser, alt fra naken til kult rosa og varm fersken, og en rekke røde. Tahitian Sunset er min nummer ett plukke her. Den's så unik, kremaktig myk rød!

Hvor får man kjøpt:Ulta & # x2022; Macy's & # x2022; Se fantastisk & # x2022; Mål

5. Vet kosmetikk Nei, mine lepper er forseglet leppestift topplakk

Know Cosmetics utvider sitt løsningsbaserte sminkeområde med Nei, mine lepper er forseglet leppestift topplakk. Dette produktet gjør akkurat det som "seler i leppestiftet ditt slik at det vant'Ikke overfør på kaffekruset eller til andre personer'lepper / kinn!

Men det's ikke alt det gjør. Det forhindrer også at leppefargene dine smusser eller falmer, uten å endre fargen i det hele tatt. Og det holder leppene hydrert, så du vant'Ikke få de forferdelige, flakete biter som ødelegger leppestiftets utseende.

Tekstur er en klar, ikke-klebrig gel, som du're ment å søke på toppen av leppestiftet ditt. Deretter må du vente et par minutter til det tørker ned. Det kan litt endre tekstur av leppefargen din (gjør den mer skinnende), men du kan glatte den ned for å se mer matt, bare gi den nok tid til å "sette" først. Vær også forsiktig så du ikke gni den, da det vil forstyrre tetningsstyrken.

Jeg prøvde dette over en rik rød, og var så hyggelig overrasket over at den gjorde det'Ikke la munnen skrive ut over mine kopper. Det holdt også min farge sant, helt til jeg var klar til å vaske den av. Hvis du liker dristige nyanser, er dette et flott lite verktøy!

Hvor får man kjøpt:Sephora & # x2022; Hudson's Bay

6. Clarins Stylo 4 Couleurs

Husk de uttrekkbare pennene med flere blekkfarger? (Dette er hva jeg'Jeg snakker om.) Vel, Clarins har smart tilpasset den ideen for sminke med den begrensede utgaven Stylo 4 Couleurs.

Du får fire nyanser i den ene pennen, hver bare et klikk unna. Blå, brune og svarte er alle eyeliners, mens den varme beige er en leppeforing (selv om sannheten blir fortalt, synes jeg det ser ganske utrolig rundt øynene også!). Du kan også bruke den brune som en øyenbrynpenn og fregne blyant. Selv om det ikke var vanntett, fant jeg at disse var langvarige.

Hver gang en gang, Clarins kommer opp med noe innovativt som dette. Pennformatet er så praktisk hvis du'Prøv å kutte ned rot i vesken din, eller når du reiser.

Hvor får man kjøpt: Saks Fifth Avenue & # x2022; Hudson's Bay & # x2022; Macy's & # x2022; Nordstrom & # x2022; Clarins Canada & # x2022; Clarins USA

7. Givenchy Lip Liner

Flere lip liner nyheter & # x2014; Givenchy har også kommet ut med et komplett utvalg av Lip Liners. Det er noen viktige forskjeller mellom disse og Bite's.

Først av alt, de'er helt vanntett, med en myk og nærende tekstur som bare luksusmerkene virkelig utmerke seg på. 

Det er 10 nyanser, designet for å matche de levende Rouge Interdit leppestifter. Jeg gjorde det'Ikke få sjansen til å prøve noen farger, men de sies å ha en høy konsentrasjon av pigment for maksimal fargestyrke.

Så der's den universelle gjennomsiktige skyggen, som jeg'm viser her. Jeg elsker at dette holder leppestiften låst på plass uten å kunne påvises, siden jeg lurer på synlig, ublandet leppe. Du kan også bruke den som en base over dine lepper, for å gi leppefargene ekstra grep. Den har en voksende tekstur, og jeg elsker meg litt Givenchy voks, deres Mister Eyebrow brow voks er fantastisk også!

Oh, og disse kommer med en spisser, noe som bidrar til å rettferdiggjøre det høyere prispunktet.

Hvor får man kjøpt: Sephora & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Harrods & # x2022; Escentual

8. Leger Formel #InstaReady Multi-Finish Eyeshadow

Ok, navnet er litt forferdelig. Leger Formel didn't trenger å pander til Instagram publikum ved å ringe disse #InstaReady Multi-Finish Eyeshadow Palettes, komplett med en hashtag. 

Men hvis du kan overse det, er disse små palettene veldig søte! Y-designen minner om YSL, og du får imponerende NINE nyanser i en rekke fargekoordinert overflater (matt, sateng og glimmer).

Det er to harmonier. Naturlig naken er min favoritt for en nøytral champagne, gull og brunt øye. Smokey Nude er mer dramatisk for kvelden, med silvers, marine, kull og taupe. Fargebetaling er utmerket!

Hvor får man kjøpt: Ulta & # x2022; Amazon.com & # x2022; Well.ca

9. Guerlain La Petite Robe Noir Svart Lashdress Mascara

De fleste mascaraer hevder å gjøre en stor ting som "volumizing" eller "curling". Guerlain La Petite Robe Noir Svart Lashdress Mascara er mer en "alt i en" formel som subtly forbedrer alle typer lashes, som ligner på det lille svarte kjole konseptet hvoretter det heter.

Så du får litt volum, krøll, lengde og definisjon, men på en svært balansert måte. Avhengig av hvor mye du bruker, kan det se naturlig ut på kontoret, eller litt mer dramatisk hvis du fortsetter å bygge. Men hvis du'Ser etter mye tykkelse, denne er ikke't for deg.

Vegggen har en kulespiss som kan ta litt vant til, men jeg elsker det for å komme til vanskelige nåler og gjøre de nederste vippene. Jeg gjør n'Jeg vet ikke hvorfor noen har rapportert klumping, det har ikke vært tilfelle for meg!

Hvor får man kjøpt: Nordstrom & # x2022; Sephora & # x2022; Saks Fifth Avenue & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Escentual & # x2022; Selfridges

10. Victoria's Secret Tease Flower Rollerball

Jeg elsker rollerballs, fordi du kan ha din duft av valg på din person til enhver tid, og du ikke't må forplikte seg til en full flaske Hands down, den vakreste en av sesongen er den siste fra Victoria's Secret, Tease Flower. Hvor bedårende er den blomsten rundt halsen sin?! 

(Hvis du'I markedet for en full flaske, er den større størrelsen med en rosa forstøver enn MER flett og nydelig ... disse blomstapplikene ser virkelig ikke billig ut!

Duften er en nyblomstret vri på den opprinnelige Tease, som var varmere og mer gourmand. Jeg'Jeg er en sucker for noe vanilje, og det's her sammen med orkidé og tulipanater.

Hvor får man kjøpt: Victoria's Secret

Konklusjon

Så det's en wrap for hår og sminke "head over here for hudpleie!

Mine topp, topp, TOP-produkter denne måneden er Phyto-hårmasken, Bite Beauty-lip liners (som, alle sammen) og Chanel-glans i karamell. 

Og snakker om Chanel ... hvis du'I Toronto før 26. mars må du sjekke ut Coco Café på Holt Renfrew. Jeg vil flytte inn!

Hva'er ditt favoritt nye skjønnhetsprodukt i det siste?

1. Bite Beauty The Lip Pencil | 2. Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask | 3. Chanel Rouge Coco Gloss | 4. Burt's Bees Gloss Lip Crayon | 5. Vet kosmetikk Nei, mine lepper er forseglet leppestift topplakk | 6. Clarins Stylo 4 Couleurs | 7. Givenchy Lip Liner | 8. Leger Formel #InstaReady Multi-Finish Eyeshadow Palettes | 9. Guerlain La Petite Robe Noir Svart Lashdress Mascara | 10. Victoria's Secret Tease Flower Rollerball

Leave A Comment

21 − 14 =