Den beste apoteket Mascara jeg har prøvd i år

Mascara er en av de sjeldne og fantastiske kategoriene der prisen virkelig har ingen betydning for produktets effektivitet.

Saken i punkt: Jeg tok denne splurgeyen Armani mascara med meg til California i forrige uke for testing, og jeg angret det hver eneste dag av turen.

Ikke å sette for fint et poeng på det, men ... det sugde. (Beklager Armani, du vet at jeg elsker dine andre ting.) 

Hver gang jeg måtte skjelle øyenvippene fra hverandre etter å ha brukt darn-tingen, lurte jeg etter apoteksmascaraen jeg prøvde før det, som jeg nå skjønner flått av alle mine bokser "ultra-black", ikke-klumpende og som voluminerende som mulig uten å miste den nevnte definisjonen. 

Jeg'Jeg snakker om Rimmel's nye Wonder'Lash Mascara, og jeg var så overrasket over sin awesomeness som du sannsynligvis er nå. (Seriøst, de fleste mascaraer som krysser pulten min, jeg prøver bare en gang, tenk meg, og fortsett.)

Så snart jeg skjønte at det var noe spesielt, gjorde jeg det jeg vanligvis gjør med skjønnhetsprodukter jeg'm evaluerer & # x2014; Jeg har moren min til å teste det ut også. Hun er like kresne (hvor'd du tror jeg fikk det fra?) og så for hva det's er verdt, hun er enig med meg. Rimmel, du gjorde en vinner.

Som du kan se, har den fleksible børsten ganske sett med børster på den, noe som gjør det veldig veldig klart:

En annen utholdenhet er arganoljebasert formel, som bidrar til å holde piskene godt betingede og glatte.

Fordi det's annen ting jeg'har jeg begynt å ha i mascaraene mine? berørbarhet (er det et ord? Jeg'm går med det). 

Du vet hvordan noen mascaraer gjør dine vipper til å føle seg stive og sprø, og så begynner de å flakke når dagen går videre? Den nye generasjonen av formler, som inkluderer denne, handler om mykhet og kondisjonering.

Jeg gjør n't vet om dette bildet faktisk gjør det rettferdighet, men her er det (og don'ikke bekymre deg om øyenbrynene mine, jeg forlot bokstavelig talt for Mary fem minutter etter å ha tatt dette).

Så der har du det. jeg vet det'Det er en helt individuell ting, men hvis du liker din mascara slik jeg liker mascaraen min, gi denne en gå uten grunn til å handle i varehuset!

Hvor får man kjøpt

Finn Rimmel Wonder'Lash Mascara på apotek, og online på:

Si din mening

Har du sjekket ut denne mascaraen ennå? Hva's din favoritt en fra apoteket?

Leave A Comment

27 + = 34