Bourjois Paris er tilbake i Canada

Husker du Bourjois Paris? Det pleide å være på Sephora for noen år siden, og så forsvunnet stille. Det mysteriet har ikke'Jeg har blitt forklart for meg, men uansett "'s TILBAKE. Fra denne måneden er det's tilgjengelig utelukkende på utvalgte Shoppers Drug Mart og Pharmaprix steder i hele Canada.

Hvorfor bør du bryr deg? Vel, først og fremst, tenker jeg alltid på det'Det er litt kult når det er's en historie bak et merke. Og denne? Det debuterte i 1863. Ja, 1863! Hvem visste det?

Det aller første produktet var et pulverbluss "verden"'s første & # x2014; som fremdeles er tilgjengelig i dag (det's kjent som Little Round Pot Blush "søt!", og er $ 19). Faktisk har selskapet ikke bare bevart den samme formelen, men også noen av de samme nyanser, inkludert den opprinnelige Rosette Brune (nå kalt Cendre de Rose Brune). Den's en av de sunne, ser-gode-on-any-complexion nyanser & # x2014; en ekte klassiker. Men vær sikker på at du kaster ut den rarformede penselen som følger med den, og bruk en stor, lunrik en, ellers vil fargen (som er ganske intens) gå på strek.

Ikke alt i linjen er ca 1863, selvfølgelig. Nei, Bourjois er ganske trendy (som du kan se fra den franske mascara-annonsen ovenfor). Største overraskelse? Bare hvordan pigmenterte alle fargene er. Jeg prøvde Effet 3D Max Lipgloss ($ 20) i 64 (en medium rød), og min Gud var mykere med farge og så nesten vinyl, de var så skinnende. Samme tanker om lysende berøringspulver og øyenskygge ($ 17), som også kommer i søte, små, single-serve potter.

Jeg har havn'Jeg har ennå ikke prøvd mascaraene, men de høres imponerende, særlig Liner Effect, som skal gi et blikket utseende ved å understreke røttene til lashene. VIL.

Så her's bunnlinjen: Det er noen flotte, innovative og godt priset fund i denne linjen. Men la meg gjenta: du'Du må bruke alt med god kvalitet (og riktig størrelse børster). Kast ut de ubrukelige små børstene som følger med produktene! Bortsett fra det, tror jeg deg'Jeg elsker denne linjen for å injisere like deler fransk chic og joie de vivre inn i det hele maquillage prosess.

Leave A Comment

− 5 = 1