Bak scenene med Carly Rae Jepsen, Güds nye ansikt

Siste gang jeg tok deg bak kulissene med meg til en skjønnhetsredaktør, var det en chi-chi soiréee under Toronto International Film Festival (TIFF) med L & # x2019; Oréal Paris ansikt Freida Pinto.

I dag? Vi'Jeg skal til lunsj med Canada's helt egen Carly Rae Jepsen for lanseringen av GüD av Burt's bier.

Før vi kommer til CRJ, la's snakk om denne linjen litt. Kanskje du'Jeg har sett det i butikkene som allerede er det's et nytt utvalg som det naturlige skjønnhetsselskapet Burt's Bees bare introdusert til Canada i september. (Den's har vært i USA litt lenger.) Det's alle hår og kroppspleieprodukter, og premisset er at du ikke'Du må ikke ofre på moro eller duft for å bruke sunne, naturlige formler. Det er totalt 36 SKU totalt og her's et glimt på hvordan de ser ut:

Ikke din typiske naturlige skjønnhetsproduktemballasje, se? Det er ingen tegninger av hamp; ingen skoggrønne eller beige fargeskjemaer; ingen stygg Papyrus skrifttype. (Takk Gud for det.) Det er fem duftsamlinger, og alt er 97 prosent naturlig og fri for parabener, ftalater og petrokjemikalier. Pluss prisen er riktig, og bare $ 6,99 hver!

Jeg må si at jeg ser dette som et veldig godt tegn på den naturlige skjønnhetsbevegelsen. Den's går helt vanlig: disse produktene føles og lukter (og fungerer) akkurat som "vanlige" skjønnhetsprodukter, og er til samme prispunkt. Jeg'D elsker for oss å komme til det punktet der å bli formulert på denne måten, er bare en gitt, og vi gjør våre skjønnhetsbeslutninger basert på andre faktorer. Fordi egentlig, hvem wouldn't Ønsker å bruke sunnere produkter, ikke sant? Den'Det er ikke bare crunchy granola typer "ikke i det hele tatt!

Nå, tilbake til arrangementet. Som det var tilfellet med Freida, gjør du definitivt ikke't nei når en invitasjon lander i postkassen din og sier at Carly Rae Jepsen vil være til lunsj.

Jeg vet, det skjedde i juni, men det's mengden av ledetid vi opererer med i magasinland "'Jeg kan aldri være all yogisk og "i øyeblikket" fordi jeg'Jeg lever hele livet mitt på forhånd i forveien. (Akkurat nå kan kalenderen si oktober, men det's faktisk februar.) Uansett, jeg ønsket å holde av å fortelle dere om dette 'til det var i butikker, som det er nå!

En av de kuleste ting om denne hendelsen var oppmerksomheten på detaljer med innredningen. I tråd med det naturlige temaet ble rommet akseptert med frodige blomster og grønt, inkludert disse søte, små leirepotene med frekke güd slagord på dem:

Denne gjorde meg LOL.

Her's en titt på rommet. Gartner's himmelen! Helt bak deg'Jeg ser fire bøtter med blomster. Etter lunsj hadde de en blomsterhandler der som gjorde hver gjest en liten bukett til å ta med hjem. Hva en spesiell touch!

Og her's en titt på oss mingling. (Pluss hvor stor er de hengende blomster og lanterner?! LOVE.)

Jeg'm i stripet kjole og tydelig at jeg glemte å ha på meg Spanx den dagen. (Enten det, eller jeg har lordose.)

Her er de vakre rosene som pynter bordene:

Og den deilige menyen (spoilt mye?):

Her er jeg med freelancer Megan. Redheads hjørne!

De serverte oss et utvalg av ferskpresset juice som skulle dø for. (Og sjekk ut den veggmuren i bakgrunnen laget av ekte gress og blomster!)

Jeg gjør n'Jeg vet ikke hva det er's som i New York, men i Toronto, skjønnhetsredaktører EAT.

Etter hovedretten ble vi servert te fra David's teer. (Det selskapet's det beste som noen gang skjer for oss fattige, forsømte te drikkere, sier jeg.)

Og her's en titt på decadent dessert:

Så var det på tide for Carly å komme ut! Ja, det gjorde hun'Vi spiser faktisk ikke med oss ​​sivile. Her kommer hun frem fra et annet rom, og jeg har ingen anelse om hva jeg gjør. (Blåser nesen min? Gni øynene mine? Ta et bilde? Det's et mysterium.)

Carly (eller sier du Carly Rae er Rae en del av hennes fornavn eller hennes etternavn?) Så fantastisk ut. Hun's veldig petite og hadde en sleeveless lacy bluse med svarte bukser og høye, høye hæler. Skjønnhetsvis, som du kan se, var håret i en høy bolle med smell og to stykker trukket ut for å ramme ansiktet hennes. Fargen var redder enn vi'jeg har sett det Jeg tror denne skyggen er veldig smigrende på henne.

Hun hadde på seg mye øye sminke "lashes, liner, skygge", og når du ser bildet av oss sammen om et minutt, har jeg bare på seg mascara, du'Jeg forstår hvorfor. (Jeg har GOT å begynne å ha på seg mer sminke til hendelser. Mine øyne forsvinner bare i bilder.) På hennes lepper var en ren rosa glans og neglene hennes ble malt aqua blå.

Etter at vi alle var ferdige med å spise, sto hun opp for å si noen ord om lanseringen og hvor opptatt hun skulle jobbe med Burt's og güd & # x2014; og hun var veldig polert, veldig sjarmerende og veldig bedårende. Hun gjorde faktisk et intervju på BT samme morgen, så å høre henne snakke, se på det her.

Den siste behandlingen var at vi alle fikk muligheten til å ta bildet vårt med Carly foran güd-veggmaleriet...

Som vanlig ser jeg litt gal. Hvis det var en tankeboble ved siden av hodet mitt, ville det lese, "OMG! Jeg'm står ved siden av en ekte, levende kjendis!?! "

Så dro jeg hjem og prøvde produktene, og jeg ble hyggelig overrasket. Duftene gjør nesten munnen vannet, de'Vær så intens, men på en god måte. (Eller jeg burde si "güd" måte.) De don'Jeg har ingen av de kjemiske, falske undertonene som har en tendens til å gi meg hodepine med vanlige ting. Vinn-vinn!

Finn güd av Burt's Bees utvalg på Amazon.com, Drugstore.com, Target, Walgreens og Well.ca.

Fortell meg:

Tror du Carly Rae Jepsen er en god passform for denne linjen?

Har du prøvd noe fra güd ennå?

Hvordan føler du deg om at naturlige produkter blir mer vanlige?

Leave A Comment

43 − 36 =