Avène TriAcnéal er Kinder, Gentler Version of Retin-A

Noen ganger, langsomt og jevnt vinner turen. Eller i det minste når det gjelder hudpleie. Så mange av dere har vært nysgjerrige på Retin-A for å behandle fine linjer, pigmentering og breakouts, men jeg'Jeg er den første som innrømmer det'Det er ikke en enkel ting å bruke. (Det er derfor dette innlegget, med søknadstipsene mine, er på over 300 kommentarer og teller ....)

Personlig, jeg går rett av Retin-A i de harde kanadiske vintrene, når min allerede sensitive hud er enda mer utsatt for rødhet og irritasjon. Istedenfor å bruke det hver kveld, jeg'Jeg har vekslet med det lille røret der oppe "Avène TriAcnéal".

Nå har du kanskje gått rett forbi da du så dette produktet på apoteket, takket være ordet "acne" (eller acne, så fransk) i navnet. Men du ikke't nødvendigvis må kampen med akne for å kunne bruke den. Den's en retinaldehyd og glykolsyre konsentrasjon som kan gi huden din mange av de samme fordelene som deg'd kommer fra Retin-A, bare med mindre irritasjon.

Hva er Retinaldehyd?

Retinaldehyd er et vitamin A-derivat, akkurat som andre medlemmer av retinoidfamilien, retinsyre (tretinoin eller den aktive ingrediensen i Retin-A) og retinol (den vanligste over-the-counter retinoid som du'har sikkert sett i produkter fra RoC og Neutrogena).

Tydeligvis vet vi at resept-styrke retinsyre (Retin-A) er den sterkeste og mest effektive typen av aktuelt vitamin A. Retinaldehyd kommer neste: denne 2001-studien viste at den er mer effektiv enn retinol, selv om begge er tilgjengelige over disk.

Hva's mer, denne 1998-studien fant at retinaldehyd har en sammenlignbar effekt for retinsyre, samtidig som det ikke genereres noen (eller minimal) hudirritasjon. At's major!

Retinaldehyd er heller ikke fotosensibiliserende, derfor vant det'Ikke forårsake solskader (som du må bekymre deg for med Retin-A). Selv om du'Jeg vil fortsatt bruke solbeskyttelse utendørs uansett.

Jeg tror retinaldehyd er litt tryggere enn retinsyre, noe som viste denne studien ganske alarmerende, forårsaket signifikante forskjeller i dødelighet sammenlignet med placebo. I tillegg kan du ønske å nedgradere bruk av retinsyre til retinaldehyd hvis du har problemer med stoffskiftet (skjoldbruskkjertelen), da legemidler som Retin-A kan forstyrre opptaket av vitamin A til hjernen, endokrine kjertler, lever og nyrer. Det er mer informasjon om tretinointoksisitet her.

Andre fordelaktige ingredienser i TriAcnéal

Foruten retinaldehyd er den andre biggie i dette produktet glykolsyre, noe som gir huden en mild peeling for å forbedre tone og tekstur. (Dette vil også hjelpe noen røde merker å gå vekk raskere.) Noen derme tror glykolsyre er like effektiv en anti-aging ingrediens som retinsyre.

TriAcnéal inneholder også beroligende midler som du ikke gjør'Ikke ta rett Retin-A: En patentert Avène ingrediens kalt Effectiose som bidrar til å minimere irritasjon, og signaturen beroliger Avène termisk vann.

Hvordan bruke TriAcnéal

Som du kan se fra bildet ovenfor, er røret ganske lite og passer i håndflaten. (Den's bare litt mindre enn en vanlig tube med resept-Retin-A.)

Men den gode nyheten er at du bare trenger å bruke et ert-størrelse.

Som med Retin-A, vil du bruke den på ren, tørr hud. Damp hud generelt øker penetrasjonen, og derfor irritasjon. Avhengig av hvor sensitiv du er, kan det være greit å bruke TriAcnéal rett etter at du har tørket ansiktet og tørket med et håndkle, eller kanskje du vil vente 10, 20, 30 minutter for å være på den sikre siden. Igjen er det allerede mindre sjanse for irritasjon med måten dette produktet ble formulert på.

Som Retin-A, bør du bare bruke TriAcnéal om natten. (Jeg leste noen av anmeldelsene over på Makeup Alley, og jeg tror at det ikke kan fungere for noen mennesker at de brukte det to ganger om dagen.) I tillegg er kremet litt gulaktig i farge og føles litt klebrig, så det'Det kommer ikke til å være en hyggelig opplevelse som går gjennom dagen med dette på ansiktet ditt.

Instruksjonene sier at du skal unngå øyeområdet, men jeg'Jeg har en hudlege fortalt meg at Retin-A kan brukes der hvis du tolererer det, så jeg antar det samme gjelder retinaldehyd. Hvis du'ikke en fan av crepey under-eye look som kan utvikle seg, tilbake til mindre hyppig bruk der.

Resultater å forvente fra TriAcnéal

Som jeg sa, endrer jeg bruken av dette produktet med min vanlige Retin-A. Så du kan prøve det hver annen natt, eller hver to eller tre netter, avhengig av hvordan huden din ser ut og føles. Jeg'Jeg har ikke funnet noen forskjell i effektiviteten, og huden min er lykkeligere fordi jeg ikke'Ikke få peeling jeg fortsatt sliter med fra nattlig Retin-A bruk.

Alternativt kan du bare gjøre TriAcnéal ditt nattlige produkt, selv om du vet det'Jeg må gi det seks til åtte uker med vanlig bruk før jeg ser en endring. Det vil bli en langsommere, mer gradvis forbedring sammenlignet med whammy som er retinsyre, men du'Jeg får en forbedring i hudfarge og tekstur; eventuelle blemmer og røde merker bør også løse raskere.

Hvis du tror deg'For følsom for selv TriAcnéal, så kan du prøve retinaldehydet i Avène's YsthéAL, anti-aging linjen. Jeg foretrekker personlig å få glykolsyre og retinaldehydkombinasjonen i TriAcnéal, men YsthéAL har veldig gode anmeldelser.

La meg høre hva du tenker!

Si din mening

Har du prøvd TriAcnéal eller YsthéAL?

Eller er retinsyre / tretinoin fortsatt din anti-aging ingrediens av valg?

Spotted noen andre hudpleieprodukter som inneholder retinaldehyd?

Leave A Comment

72 + = 73