Armani’s New Eye Tints er kremet, skinnende og (mest viktig) Crease-Proof

Kanskje du'har du lagt merke til. Jeg vurderer sjelden øyenskygge. (Fortsett, se her hvis du ikke'ikke tro meg.)

At's fordi øyenskygge preferanser er ganske spesifikke. Med hette med øyne, har skyggen en tendens til å forsvinne med mindre du tar den over krøllen, som jeg'd gjør bare ved ytre kanter i en mørkere farge, som Marc Jacobs Stardust, gjennomgått her for kvelden. (Daglig røykfylte øyne aren't skjer her.) Mesteparten av tiden, min go-to-look er bare en enkel, nøytral, all-over champagne shimmer. 

Jeg foretrekker også å bruke kremformater, ikke pulver. Krem er vanligvis mykere og mer skinnende, og for meg som ser bedre ut enn matte (eller sparsomt glitrende) pulver. De'er også lettere å påføre, krever ikke grunnsteg og generelt har mindre sjanse for å krølles på meg.

Men krem ​​øyenskygge don'Ikke krysse skrivebordet mitt for ofte, vet du? Så selvsagt kunne jeg ikke'Ikke vent å prøve disse ut når de gjorde:

Du'se på de nye Eye Tints fra Giorgio Armani. Tenk kremaktig, glitrende, intenst-pigmentert farge i en våt-til-tørr formel som hevder å være flekkesikker og kreppesikker i 16 hele timer. 

Jeg må si jeg liker hvor de er'Går med dette. Jeg'Kjente og kjære kremskygger i pottform, og i pinneform, så hvorfor ikke lipglans danner som disse?

Her er applikatorene:

Jeg tror du'Re ment å påføres direkte på lokkene dine, og deretter smette på plass med en fingertupp. Jeg ville gjøre dette før mascara, for å unngå å få noen på lashene dine og for å komme så nært som mulig til lash line.

La's komme inn i fargene nå, skal vi? Det er totalt 12 nyanser, og som du ser, ble jeg sendt tre for å prøve:

Den mørkeste er 1 Obsidian. Det ser ganske skinnende ut og nesten en dyp midnatt blå i flasken, men på huden leser den mer flat og svart. Veggene har en tendens til å dab på mye mer enn du trenger, og det tar litt finess å gjøre det så klart's mer wearable (med mindre du liker tung svart øyenskygge, det er!). Til slutt fant jeg denne en altfor vanskelig å jobbe med. Den svarte er uforgivende, og jeg gjorde det'Jeg har ikke nok tid til å få det akkurat der jeg ønsket det. 

Den grønne er 4 Émeraude, en glitrende smaragd. Mine følelser er mye det samme som med 1 Obsidian, og på en måte er denne fargen enda vanskeligere å bruke fordi den's så veldig iriserende og så, vel, GREEN. Jeg hadde det vanskelig å få det på plass før tørr ned, og da var det som "Hei alle! Se på meg, jeg'm har grønn øyeskygge! "Jeg føler meg bare som disse wands don't gir seg til presisjon, og med denne farge og tekstur trenger du mer kontroll.

Heldigvis, der's en innløsende nyanse her og det er 12 gull aske. Ikke sikker på hvorfor det'Det kalte det til meg's mer en lys, rosa champagne enn et gull. Uansett er det nydelig og lett en ny favoritt i min skygge samling. Fordi det's så lett, du ikke'Jeg trenger ikke å bekymre deg for å skille ut pigmentet, og kan bare dab det rett fra trollet uten å for mye fussing rundt. Den's er definitivt den mest glitrende av gjengen og fanger mye lys for et nesten vått utseende. Jeg elsker det med en sterk frynse av vipper! Og slitestiden er akkurat som de sier ... Jeg har havn'Jeg hadde det ikke på meg.

Så bunnlinjen? Hopp over de mørke og fargerike nyanser i dette området'Jeg er for frustrert, og det finnes bedre alternativer, for eksempel Marc Jacobs Twinkle Pops. 

Men hvis du liker en vask av nøytralt glimmer som jeg gjør, så er det lettere nyanser i disse Øye Tintene, 12 Rose Ashes, 11 Rose Ashes, et lysrosa gull eller 9 Cold Copper, en lys beige shimmer & # x2014 , ville alle være perfekte!

Hvor får man kjøpt

Finn Giorgio Armani Eye Tints på:

Si din mening

Er du en krem ​​øyenskygge bærer? Har du sjekket ut disse ennå??

Leave A Comment

9 + 1 =