3LABs Aqua BB er nesten den perfekte pute kompakt

Pute komprimerer er i ferd med å bli vanlige! 

Du'Jeg har sikkert hørt mye i disse dager om Korea's siste ta på grunnlag. Hva's en pute kompakt? Tenk på det som en BB-krem i kompakt form, med sminkepastaen dispensert gjennom en bouncy svamp og påført med en presset svampapplikator.

Lancôme er i ferd med å introdusere en neste måned (hold deg innstilt på det!), Men så langt har merkene som tilbyr pute compacts vært koreansk import. Tenk Holika Holika, hvis pute jeg allerede delte mine tanker her, eller AmorePacific, hvis pute jeg'Jeg skal få mine varme små hender på (omtale kommer snart!).

I dag tar jeg med deg tankene mine på 3LAB & # x2014; et amerikansk merke laget av en koreansk-født entreprenør. (Så det er fortsatt ganske bra som koreansk, ikke sant?) 

Dette er deres Aqua BB:

På innsiden får du det kompakte pluss en ekstra påfylling. Som absolutt gjør prisprisen på $ 95 litt lettere å fordøye! I hovedsak, du'får to grunner i en pakke.

Høyre, la nå's undersøke den kompakte seg selv:

Når du åpner den opp, det's samme avtale som med andre pute komprimerer. Du får en flat, sirkulær svampapplikator ... og hvis du'være et rent freak, det kan forstyrre deg at det begynner å bli helt grungeaktig så snart du bruker det. Som dette:

Når du løfter opp den lille svampholderen, er dette hva's inni og hvor den faktiske sminke kommer ut av:

Når du først åpner den, vant svampen (eller "pute")'Ikke bli mettet med sminke ... det blir bare slik etter at du har trykket på den med applikatoren, fingrene eller en pensel.

Swatch tid! Denne 3LAB pute kommer i tre nyanser: "Lys, Middels og Mørk", og dette her er Medium.

Som du kan se, det'Det er ikke et ideelt match med hudtonen min. Middels & # x2014; uansett hva makeup-merkevaren er, er aldri min beste nyanse. Jeg'D sannsynligvis gjør jeg bedre i lysskyggen, selv om jeg hører det's veldig lys Lys (hehe), dvs. på den spøkelsesmessige blekingsiden. Det synes å være et vanlig tema med koreansk sminke, for eksempel, det var en stor klage jeg hadde om Holika Holika pute. 

Så jeg ønsker veldig at 3LAB hadde et fargevalg mellom mellom (for mørkt) og lys (sannsynligvis for lett?). Dette er mitt hovedproblem med det som ellers er en veldig god pute kompakt.

Så langt som tekstur går, er det flott. Jeg'Jeg forstår ikke hvordan noen beskriver det som "for dyktig", fordi det er utmerket for meg at du kan tørke ned'Ikke engang føler dette på huden din. Til tross for det ser det ut til å gi deg fin hydrering, på samme måte som det jeg føler at jeg får fra min trofaste HydrExtreme (sannsynligvis fra rosenvannet og glycerin i dette). Det inneholder også en bølgelastning av peptider, slik at du får en anti-aldringsfordel også. Oh, og det'Det er også en mineral SPF 40!

Her's hele ingredienslisten:

Cyclopentasiloxan, Rosa Centifolia Blomstervann, Vann, Butylenglykol, Butyoktylsalisylat, PEG-10 Dimetikon, Trimetylsiloksysilikat, Laktobacillus Ferment, Dimetikon, Natrium PCA, Glyserin, Alumina, Trisiloksan, Glyceret-26, Natrium Hyaluronat, Adenosin, Dimetikon / PEG-10 / 15 krypolymer, Alteromonas fermentekstrakt, dikaliumglycyrrhizat, allantoin, beta-glukan, palmitoyloligopeptid, palmitoyltetrapeptid-7, tokoferylacetat, karbomer, meticon, PEG / PPG-20/15 dimetikon, trietoksykaprylsilan, hydrolysert hveteprotein / PVP-krypolymer, Polysorbat 20, 1,2-Hexandiol, Caprylylglykol, Dinatrium EDTA, Fenoksyetanol, Citrus Aurantium Dulcis Olje, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olje - Se mer på: http://www.murale.ca/13374-3LAB_3Lab-Aqua-BB ASPX # sthash.TXYHDv8z.dpuf

Dekningen er ren. For eventuelle tilfeldige ufullkommenheter eller feil, du'Jeg må definitivt bruke en concealer som ikke gjør det'Jeg forstyrrer meg, da jeg alltid foretrekker en skinnende hudbase. Det er litt byggbart, men jeg synes det er mye lettere å jobbe med en kuplet grunnbørste i stedet for den plagsomme / klumpete flate svampen.

Her's en sammenligning av 3LAB pute på egen hånd og deretter med annen sminke. 

Til venstre, uten engang noe concealer, gjør Mediumet't gjør en god jobb med å dekke min rødhet, spesielt kjent i haken området. jeg finner det's vanligvis tilfelle når jeg prøver stiftelser som er en brøkdel for mørk. 

Men så til høyre, når jeg legger concealer pluss øye sminke, rødme og leppe farge, du don'Jeg merker virkelig på fargekvoten av haken lenger. Jeg tror komme sommertid, når jeg har litt mer farge, vil dette nok være greit.

Bunnlinjen

Ærlig, fargekampen er det eneste som er "galt" med 3LAB Aqua BB, så langt som jeg'm berørt. Den's en vakker følelse og finish, har fab ingredienser og jeg elsker at solkremet er't en kjemisk en.

Hvis huden din er enten lysere eller mørkere enn min, så kan dette virkelig fungere for deg!

Hvor får man kjøpt

Finn 3LAB Aqua BB på:

  • Canada: murale, Hudson's Bay
  • USA: Barneys New York, Net-a-Porter, Dermstore, Amazon.com

Si din mening

Har du prøvd 3LAB Aqua BB? Hva's din favorittpute kompakt?

Leave A Comment

33 − = 24