10 ting jeg lærte da Carmindy gjorde min sminke

Hvis du'Jeg har lest her en stund, vet du at etter mange år med å spille skjønnhetsredaktør marsvin, gjør jeg det'Jeg stoler på mange mennesker med håret mitt. Vel, det samme gjelder sminke. Så mange ganger har den over-ivrige makeup-artisten følt seg nødt til å demonstrere hele vår- / høstkolleksjonen på ansiktet mitt, i en gang til det punktet hvor jeg'Jeg skinner igjen som en disco ball, med alle farger i regnbuen og så mye grunnlag at det faktisk skaper nye rynker.

Dette er grunnen til at jeg generelt nekter tilbud om å få sminken min ferdig. Med mindre Carmindy er i byen, selvfølgelig.

Som du kanskje husker, møtte jeg først høsten hennes da hun var i byen for å markedsføre sin nye linje med Sally Hansen (husk all snakk om "Carmindizing" våre ansikter?). Denne gangen var det enda mer spennende fordi jeg måtte late som om jeg var på Hva ikke å bære& # x2014; bortsett fra de delene hvor Stacy og Clinton roper på meg og jeg får en ny, $ 5000 garderobe og hårklipp. (Og egentlig, jeg'Jeg er takknemlig for at håret mitt fortsatt er intakt, fordi Ted, og Nick for ham, ser ut til å glede seg av å kutte den av.)

Men tilbake til sminke. Mens Carmindy gjorde ansiktet mitt, som du kan se i denne viden, og som jeg'Jeg snakker mer spesifikt om i morgen i forhold til mine personlige sminke krykker "Jeg oppdaget noen få tips om hva vi alle skal gjøre.

1. ALDRI SKAL STOPPES BRUK AV POWDERY MINERAL FOUNDATIONS.

Sa jeg ikke dette?

2. BREAKING NYHETER: SPONGES MÅ VÆRE BEDRE enn BRUSHES FOR APPLICATION OF FOUNDATION.

Hele svampen mot fundamentet børste debatt er en stor del i makeup artist sirkler, yo. Jeg regner med det's om en 50-50 splitt, selv om i den siste lille stunden jeg'Jeg har vært utelukkende i penselleiren, etter å ha blitt rådet av en høyprofilert makeup artist som de'er mindre sløsing med produktet. (Han foreslo å bruke svampen som et annet steg for å hjelpe med å blande og til og med alt ut.) Nå jeg'Jeg revet, fordi Carmindy var REAL spesielt om å bruke svamper. (Så mye at hun ba henne assistenten om å gå, finne henne den riktige typen.) Hun sier de'Gjør deg bedre til å blande, så selv om jeg allerede har fortalt deg det'Alt for å kjøpe en børste, jeg'm eksperimenterer med svamper igjen. Så fortsetter debatten. Jeg kommer til bunnen av dette en dag...

3. FOR 74TIDEN: KONCEALEREN GÅR PÅ ETTER GRUNDLAGET.

Du visste dette, ikke sant? Tilsynelatende er det fortsatt folk der ute som smutter bort alt sitt gode arbeid skjønt, og så lurer på hvorfor deres hud ikke gjør det'Ikke se feilfri. Vennligst spred det gode ordet. Interessant nok, gjorde Carmindy ikke'Ikke bruk en børste til å bruke den, bare en kombinasjon av fingrene og svampen. (Um ... svampe FTW!)

4. I FORBINDELSE MED TILTAK, SKAL DU CARMINDISERE! (Det betyr høyt.)

Vi'Jeg har diskutert dette før, og jeg må være enig med det. Contouring, som innebærer å legge til en litt mørkere nyanse i visse områder for å skape og definere funksjonene dine, er så så risikabelt, og kan gjøre din hudfarget ser sløv og gjørmete. Å legge til et høydepunkt er FAR lettere. Carmindy påførte den hvite øyenskyggen fra hennes palett til de indre hjørnene av øynene mine, under brynene, nesen, over overleppen (hvor den dips) og langs kinnens topper. Hun brukte en vifte børste for å oppnå sistnevnte, noe som var spennende for meg fordi jeg ikke'Jeg tror jeg'Jeg har sett en viftebørste i aksjon. Imidlertid er valget av produktet for å oppnå dette "fordi jeg er en rebell og liker å bruke fingrene" er en gammel Chanel creme-belysningsapparat.

5. ENKEL DU'VE GJORT DET ALLE, SETT DITT BASSE MED EN TRANSLUKENTPULVER.

Her sparte jeg pulveret mitt til slutten, men Carmindy gjorde det hele, inkludert på øyelokkene, før hun påførte noen farge. Gjennomsiktig pulver er def måte å gå ... bare vær forsiktig når du bruker HD seg.

6. MEGET MENNESKER (SOM PAMMY ANDERSON) HAR EYEBROWS THAT ARE TO THIN.

Et annet kjærlighetsmerke av Carmindy's. Og min! jeg vet det's vanskelig å bli vant til deg selv med en fyldig panne hvis du'Jeg har vært pusset for en stund, men vær så snill å prøve. En av de beste tingene jeg noensinne har gjort var å sette meg selv gjennom brow rehab. Langt før jeg var en skjønnhet, begynte jeg å ha mine penner profesjonelt formet, men min estetiker tvang meg til å vokse dem ut i et godt par måneder, slik at hun kunne fikse formen. Og se! År senere forteller Carmindy at jeg har flotte øyenbryn. Den's er verdt den kortsiktige smerten å vokse 'em, folkens.

7. SELV SOM SOMMER'S KOMMER, LET'S ALL EASE UP ON THE FAKE TAN OG BRONZER.

Notat til Jersey Shore kastet: Carms sier det's aldring. Og jeg kan'Jeg tenker på et bedre incitament til å bruke mindre av det enn tanken på å se noe som Snooki, J-Woww osv. Hennes råd er å bruke en som's ikke mer enn to nyanser mørkere enn hudtonen din. Jeg liker virkelig noen av krembrønnene der ute nå, og to av mine faves er denne fra Dr. Hauschka og denne fra Stila.

8. DESPITE HVA DIN BEAUTY EDITOR HOSTESS ANBEFALER, DER ER VERKT DON'T BEHOV FOR Å SPENDE EN TON AV PENGER PÅ MAKEUP.

Jeg elsker apoteket, jeg virkelig gjør det, og jeg prøver alltid mitt beste for å gi dere muligheter til alle prispoeng ... men jeg må bekjenne at jeg'm veldig ofte svaftet av nydelig emballasje og luksus logoer, etc. Så hva Carmindy sier bære gjenta: du virkelig ikke'Det er ikke nødvendig å bruke penger på designer makeup for å få et godt resultat. (Jeg tror hennes spesielle gripe var med steder som sminkegulvet på Bergdorf's. Hvis du'Jeg har vært så da vet du hvordan, vel, påtrengende selgere kan være ... og Carmindy tror de bytter på usikkerhet for å gjøre et salg.) Men å ha henne sminke med en håndfull produkter som alle koster mindre enn $ 20, var virkelig imponerende. Den's teknikken og farger som betyr noe, gutta ikke prislappen.

9. du ser fantastisk ut! Virkelig, gjør du det.

Fortell deg selv dette i speilet hver dag. Jo, vi'Jeg har alle funksjonene vi ønsket var forskjellige, men sminke bør't være om å distrahere folk med galte farger eller hoper det på å skjule hva vi'er usikker på. Carmindy's tilnærming er veldig sentrert på å fremheve dine beste egenskaper, og du må begynne å elske deg selv for å se dem. Så selvlæringsbiten er der hennes "speilmantraer" kommer inn. Og...

10. Der'S EN APP FOR ALLE DETTE!

Yep, Carmindy kom akkurat ut med en app for iPhone, iPad og iPod Touch, og det kommer komplett med ikke bare noen forslag til speilmantraene dine, men også fantastiske trinnvise sminkeanvisninger (noen via video) tilpasset til ditt spesifikke hår og hud tone. Det er tonnevis av forskjellige utseende (alt fra kveld til "fem minutters ansikt") og hun gir selv produktrekommendasjoner.

Så fortell meg:

Er du en Carmindy fan??

Er du enig med hennes tips? (Hva sier du er: svampen mot grunnbørstdebatten?)

Tror du å gjøre "speilmantraer" er en god ide?

Leave A Comment

93 − 89 =