9 suosittua timanttihousut miehille ja naisille Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 suosittua timanttihousut miehille ja naisille Tyylit elämässä

Nilkkakoruissa on tyylikäs ja muodikas lisävaruste, joka miellyttää sekä miehiä että naisia ​​tasaisesti. Timantteja ovat, että useimmat jalokivet ovat houkuttelevia lähes kaikissa lisävarusteissa. Klassinen yhdistelmä kultaa timantteja ei koskaan menee muotia. Yksi voi houkutella nilkkakoruilla timantteja, kultaa, valkokulta jne. Nämä voivat olla hieman kalliita päähän, mutta silti se voi olla arvokas hallussapito koruissa trousseau.

Timanttihousut miehille ja naisille, joilla on uudet mallit:

Tarkistamme top 9 -mallit timanttisormoille täällä. Valitse rakkaasi ja valitse se.

1. Sydämen muotoiset timanttihousut miehille:

sydän Shaped Diamond Anklets for Men

Tämä on ihana timanttisormus miehille. Nilkkaremmi on kultasydäninen kultaketju. Sydän on pinnoitettu ulkopuolelta timanteilla. Sydämen viehätys voi olla merkkejä tai merkintä kaiverrettu niihin.

2. Solid Diamond Anklet:

vankka Diamond Unisex Anklet

Tämä on valmistettu 10 karaatin hienosta kultaisesta, jossa on kiinteät timanttileikkaukset. Nilkkarenkaan ketju on suunniteltu leikattu köysi ketjun kuvio. Tämä on päivittäistä kulumista. Tämä ei ole kovin yksityiskohtainen, joten se näyttää täydelliseltä myös muodolliselle työympäristölle.

3. Timanttihäkki miehille Rose Gold:

Timantti Anklet for Men with Rose gold

Tämä on valmistettu ruusukulta miehille, joissa on mustat raakatimantit. Tämä on yhdistelmä kultaisia ​​helmiä. Kultaiset helmet ja timantit näyttävät tyylikkäiltä miehen kädestä. Tämä on tehty ruusukulta, joka vetoaa miehelle ja lisää hänen mahtavuutensa ja loistoaan.

4. Solid Gold unisex timantti Nilkka rannerenkaat:

vankka Gold Unisex Diamond Ankle Bracelets

Tämä on valmistettu 14 karaatin kullasta. Tämä on yksilöllinen timanttisormen rintaneula sekä miehille että naisille. Nimi on muotoiltu ja kiinnitetty timantteja sisältävällä kultaisella nilkkakoruistolla.

Katso lisää: Nilkkaketjut tytöille

5. Kulta CZ timanttihousut naisille:

Kulta CZ Diamond Anklets for Women

Tämä on komea nilkkakoru, jota voidaan käyttää päivittäin naiselle. Tässä on pieni pyöreä CZ-timantti herkässä kultaisessa ketjussa. Tämä voi olla täydellinen lahja nuorelle naiselle tai teini-ikäiselle tytölle, joka haluaisi rakastaa tämän nilkkakorenevan.

6. Naisten kristallitakit:

Kristalli Anklets for Women

Tämä on täydellinen kristalli timanttisormus länsimaisille asuille ja korkokengille. Tämä ei ole tavallisessa kultaketjussa, vaan on kuin bändi ja nyljetty loistavalla timantilla.

Katso lisää: Golden Anklet mallit

7. Black Diamond nilkkakoruissa naisille:

Musta Diamond Anklets for Women

Tämä kaunis musta timantti nilkkaremmi on valmistettu mustista timantti-pyöreistä helmet. Tämä on valmistettu keltaisesta kultaketjusta. Tämä on erittäin herkkä ja koska mustista timanteista valmistettu voi sopia kaikkiin asuihin. Tämä menee myös perinteisten asujen kanssa.

8. Valkokulta timanttisormukset:

Timantti Anklets in white Gold

Tämä on yksinkertainen, herkkä valkoinen kultainen timanttisormus. Tämä nilkkakoru on ohut valkoinen kultaketju ja siinä on viisi terälehtikuviota valkoisella timantilla. Tämä on täydellinen lahjoitusvaihtoehto naisille.

Katso lisää: Perinteiset hopeiset nilkkakoruompelukset

9. Itävallan timanttihousut naisille:

itävaltalainen Diamond Anklets for Women

Tämä on herkkä ja ihastuttava itävaltalainen timanttisormus naisille. Tämä on perinteinen houkutus ja se on tehty hopeametallista, joka on koristeltu itävaltalaisilla timanteilla. Timanttisormetissa on hieno rodium-viimeistely ja se voi olla ihanteellinen festivaaleille ja häille.

Timantit näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Voi olla kallista ostaa timantteja ja timantti-lisävarusteita. Mutta on suurta tunnepitoisuutta, kun joku käyttää timantteja. Timanttisormukset hämmästyttävissä kuvioissa ja malleissa ovat tärkein asia, joka on erinomainen kohokohta näissä nilkkakoruissa. Nämä nilkkakoruissa timantteja ovat täydellisiä erityisiä tilaisuuksia varten tai ovat paras lahja, jota voimme antaa rakkaillemme.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − 37 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map