9 Kaunis jalka nilkkakorut mallit muodin 2018. Tyylit elämässä

Nilkkakoruissa on kyse muotikorusta, jota miehet ja naiset pitävät mieluusti. Nyt päivät, jokainen rakastaa urheilua vähän somethings ja pienet embellishments mukava nilkkaremmi joko molemmat jalat tai yksi jalka näyttää tyylikäs ja trendikäs. Nilkkakoruissa on hyvät kengät, lenkkarit, sandaalit tai matalat kengät ja sukat tai jopa paljaat jalkineet.
Yleensä kuminauhoja käytetään molemmissa jaloissa. Mutta muotin mukaan nilkkakoruilla on jopa yksiosainen jalka. Nämä yksijalkaiset nilkkakoruet näyttävät aivan mahtavilta. Yksittäinen nilkkaremalli on hyvin muodissa, varsinkin hameilla, mekkoilla ja farkuilla.

Suosituimmat jalkahilsejä miehet ja naiset Trendit:

Meillä on nyt tarkastella jalka nilkkakoruista nyt tässä artikkelissa. Tutustu.

1. Boat Charm jalka nilkkakoru Miesten:

Vene Charm Leg Anklet for Men

Tämä on viileä nilkkakoru miehille, joilla on kaunis merimies inspiroima teema. Jalkahattu on valmistettu valkoisella nahkaisella nauhalla, ja siinä on hopeaketjulla tehty venekoriste. Valkoisen ja hopean yhdistelmä näyttää todella hienolta ja upealta. Tämä voi olla erinomainen lahjoitusvaihtoehto.

2. Twisted Rope Leg nilkkakoru miehille:

Kierretty Rope Leg Anklet for Men

Tämä on mukava muotoilu miesten nilkkakoruissa. Rannekorut ovat hyvin samanlaisia ​​kuin nämä kierretty köysijalat, 18 karaatin kultaa. Tämä on nuorten poikien ja miesten paras lahja juhlallisissa tilaisuuksissa tai festivaaleissa. Tämä voi olla suuri häälahja liikaa.

3. Ketju nilkkaranneke miehille:

Ketju Ankle bracelet for Men

Tämä on ainutlaatuinen ja todella hieno nilkkakoru miehille. Tämä nilkkaremmi on rannekoru. Tämä on hyvin trendikäs ja valmistettu sinkin kultaisesta viimeistelystä. Tämä näyttää todella yksinkertaiselta, mutta silti tyylikkääksi, kun viimeistely on täydellinen.

4. Tube Charm Leg nilkkakorot miehille:

Putki Charm Leg Anklets for Men

Tämä on ihana yksijalkainen nilkkakoru miehille, joissa on pieni putkimaalaus. Putken viehätys on hopeoitua ja nilkkakorenkaan musta johto on valmistettu vahasta. Tämä yksinkertainen nilkkaremppu on täydellinen Ystävänpäivä lahja miehelle.

Katso lisää: Jalkahousut

5. Black Cross Leg nilkkakoruissa naisille:

Musta Cross Leg Anklets for Women

Nämä ovat kauniita naisille suunnattuja muotihaalareita. Tämä on musta helmi muodikas nilkkakoru, jossa on tupsu muotoiltu risti. Mustat elementit näyttävät awesomeilta ja ovat hienoja yhdistää tämä jalkahalkoketju mukavilla koruilla ja lyhyillä mekkoilla.

6. Naisten perinteiset nilkkakorut:

perinteinen Leg Anklets for Women

Perinteiset nilkkaketjut näyttävät aivan upealta ja taivaalliselta. Tämä on myös täydellinen nilkkakoru morsiamelle. Naiset voivat yhdistää nämä upeat jalokivet, helmi- ja kundan-työtasot kultaisella sormustolla perinteisiin juhliin ja toimintoihin.

Katso lisää: Helmikorvakorut

7. Naisten nauhat:

jono Anklets for Women

Tämä on moderni tyyppinen funky, muodikas nilkkakoru naisille. Tämä on ainutlaatuinen, koska on hienoa kokeilla jotain muuta kuin tavanomaisia ​​kulta- ja hopeaketjuisia nilkkureita. Nilkkakoristeet ovat erittäin tyylikkäitä. Aseta vain muutamia värikkäitä helmiä, hurmaa ja koristeellisia vaatteita, jotta nauhahihnat näyttäisivät upealta sinulle.

8. Naisten jalat nilkkakoruissa:

Kultainen Leg Anklets for Women

Tämä on yksi kaunis jalka lisävaruste naisille. Ketjunhippa on valmistettu osittain avoimista kultaisista sydämistä yhdessä osassa, jossa on kuusi roikkuvaa koko sydämen koristetta, jotka näyttävät upealta. Tämä on täydellinen jalka nilkkakoru perinteisiin tilaisuuksiin ja häät.

Katso lisää: Käsintehdyt nilkkamallit

9. Hopea jalka nilkkasarjan naisille:

Hopea Leg Anklet for Women

Tämä on kaunis koru tehty sterlinghopea herkkää nilkkaremppua naisille. Nilkkakoru on herkkä ketjussa, jossa on neljä sydäntä, jotka yhdistyvät nilkkakorenkaan viehätykseksi. Tämä on täydellinen missä tahansa tilanteessa, jos se on häät, festivaali jne. Tai edes voi käyttää toimistotarvikkeena.

Jalat ja kädet ovat sellainen ruumiinosa, joka huomataan ensin vuorovaikutuksessa. Joten on erittäin tärkeää säilyttää kädet ja jalat kauniisti. Jalat, joissa on kauniita nilkkureita eri metalleissa, kuvioissa, muodoissa, malleissa jne., Ovat todella muodikkaita trendi muotialalla. Jopa monet julkkikset ovat flaunting ihania nilkkakoita palkintokengät, toiminnot, punainen matto jne.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

16 − = 12