Топ 9 златни пръстени и значението им

Обикновено се свързваме с богатство. Всеки изход, с който се сблъскваме, има нещо общо със късмета. Поради тази вяра, ние жадуваме да се чувстваме щастливи, да имаме късмет. Това е причината, поради която са износени скъпоценни камъни.

скъпоценен камък rings

Смята се, че носенето на скъпоценни камъни има огромни положителни ефекти върху ползвателя. Ефектите могат да бъдат всичко от славата до състоянието на здравето. Днес ще запишем няколко модни пръстена от скъпоценни камъни в Индия.

Последни скъпоценни пръстени и значението им със снимки:

1. Opal Gemstone Ring:

опал-скъпоценен камък-ring1

Opal повишава способността ви да говорите от сърце. Смята се, че Опал помага да се направи силна връзка с морето и съществата в него. Опал е известен с повишаване на личността на потребителя и увеличаване на чара му. Също така помага за повишаване на метаболизма и сексуалната енергия на потребителя.

2. Диамант скъпоценен камък:

диамант скъпоценен камък-ring2

От древни времена диаматът е свързан с победа. Казва се, че всеки, облечен с диамантен пръстен на лявата си ръка, със сигурност ще постигне победа, независимо от броя на препятствията или враговете си. Диамант помага при преодоляване на редица заболявания, включително кашлица, проблеми с червата и бъбречни проблеми.

3. Топли скъпоценен пръстен:

топаз-скъпоценен камък-ring3

Топаз е известен със своите физически и емоционални лечебни свойства. Смята се, че топаз е полезен при коригирането на нежелани поведенчески модели и депресия. Топаз е известен с това, че осигурява вътрешен спокойствие и умствена стабилност. Също така помага при изразяване на себе си.

Виж повече: Обещайте пръстени за нея.

4. Ruby Gemstone Ring:

рубин-скъпоценен камък-ring4

Ruby се счита за скъпоценен камък на Слънцето. Подобно на Слънцето, Ruby е възпитател. Благодарение на своя блестящ червен цвят тя се свързва с кураж и сила. Той също е известен като скъпоценност на желанието. Руби представлява амбиция и добро сърце. Казва се, че Руби има силата да отстрани отровата от тялото на потребителя.

5. Sapphire Gemstone Ring:

сапфир-скъпоценен камък-ring5

Сапфирите са означени като символ на истината и искреността. Сапфирът с безкрайни нюанси на синьото осигурява повече внимание и дисциплина на ползвателя. Казва се, че сапфирът носи аурата на Сатурн. Поради тази аура, Sapphire може да предизвика чувство на състрадание и положително обществено влияние върху потребителя.

6. Пръстени скъпоценни камъни:

перли-скъпоценен камък-ring6

Перлата се смята за символ на чистота, фокус и невинност. Перлите се смята, че създават положителни вибрации в рамките на потребителя. Някои смятат, че помага и при лечението на някои кожни заболявания. Перлата също така помага на носителя да увеличи силата на паметта си. Той действа и срещу гняв, хипертония и т.н..

Виж повече: Антични златни пръстени.

7. Moonstone Gemstone Ring:

лунен камък, скъпоценен камък-ring7

Лунен камък е свързан с луната. Оттук и това се свързва с грациозност, спокойно поведение и мир. На пръстите на лунния камък се знае, че популяризират творчеството, както и осигуряват усещане за баланс на ползвателя. Смята се, че е перфектният скъпоценен камък за любителите, тъй като представлява нежна любов.

8. Aquamarines Gemstone Ring:

аквамарини-скъпоценен камък-ring8

Аквамарините са свързани с увереност, самосъзнание и спокойствие. Aquamarines е един от най-изисканите скъпоценни камъни и осигурява на потребителя с положителна сила, която го прави щастлива. Също така се говори, че има лечебни сили.

9. Александрит скъпоценни камъни:

александрит-скъпоценен камък-ring9

Александрита представлява щастие, успех и любов. Това е промяна на цвета от зелено в дневна светлина до червено под светлината. Александритът има положително въздействие върху здравето на потребителя. Също така помага в създаването на чувство за доверие в ползвателя.

Виж повече: Cool пръстени на настроението.

В зависимост от Вашия рожден ден може да има един или повече скъпоценни камъни, които може да ви харесат. Внимателно изберете скъпоценния камък, който ви е удобен. Скъпоценните камъни могат да имат и отрицателни ефекти. Така избирайте внимателно вашия скъпоценен камък. Скъпоценен камък може да бъде разликата между правенето и разбиването на живота ви.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 2 =