Топ 25 на модни бижута за бижута за жени | progressivenewsdaily.info

Топ 25 на модни бижута за бижута за жени

Бижутерията винаги е била център на привличане на жените. Модерни бижута като гривна, огърлица, гривни, обеци и др. Заменят тежките комплекти с сладък и деликатен дизайн. Те дадоха възможност да изглеждат модерни и да уважават старите идеали на индуската култура в даден момент.

Модерният-модни обеци-бижута-за-жени

Различните дизайни на обеци имат своя собствена символика според културата, в която се носят. В дадена култура обеците са символ на богатство, докато за някои това е символ на робството. Но като цяло, обеци символизира сила, сила, женственост, любов, чувственост и т.н..

Различни видове модни обици бижута дизайни:

Нека да имаме гале от различни видове обеци, които са доста очарователни:

1. Обеци с диамант:

диамант с-лунен камък-earrings1

Бял диамант с комбинация от лунен камък дава очарователен поглед върху белите дрехи. Обиколката е изработена от сребро сребро с диамант, прикрепен с лунен камък, покрит със сребро. Лунен камък символизира мир, богатство и вярност. Това е раждането на юни. По този начин е изключително привлекателен дизайн за подарък красивата ти принцеса, родена през юни.

2. Модерни Calla Lily обеци с перла:

кала лилия с точици earrings2

Обикновената бижутерия, изработена от дизайнерска карета Lily с малка бяла морска перла, изпъкнала отвътре, дава удивителен поглед върху дизайнерските рокли. Дизайнът на обеца може да бъде направен от розови листенца с перла в него. Дизайнът представя вярността, чистотата и свещената част на жената, която я носи.

3. Обикновено късмет детелина пръстени ушите в сребро:

сребро късмет-детелина-earrings3

Искате да имате зашеметяващ поглед за ежедневна работа или в офиси! Опитайте чифт модни обеци в сребро с четири цветя. Дизайнът на обеците е направен от сребърно сребро и обвит с малки кристални диаманти. Детелинното цвете с четири венчелистчета се счита за знак на добър късмет. Четирите венчелистчета символизират вярата, надеждата, любовта и късмета, които също могат да бъдат идеален подарък за любимия човек.

4. Сплав сърце Перлена обици за момичета:

сплав сърдечна-earrings4

Романтичният дизайн е идеалното нещо, което да носите на дати, за да придадете чувствен облик. Чифт обеци, изработени от сплав, облицовани с перла и малки диаманти, придават прекрасен вид с криви клони в сърцето на случайни за ежедневна употреба или партита. Сърцето тук символизира любов, сплотеност, единство и женственост. Тя може да бъде перфектен подарък на Валентин ден за вашата принцеса.

5. Традиционни хамс обици за жени:

хамса проектирани-earrings5

Красив дизайн, придаващ вида на дланта, изглежда страхотно в партитата. Златна хамс обица е обсипана с морски зелени изумруди, за да даде блестящ външен вид. Дизайнът на хамса дава длан като дизайн на очарованието на обеци с изумруди, перли или диаманти. Обикновените хамс обици се носят, за да предпазят себе си от зли очи, причинявайки заболяване или дори смърт.

6. Оксидирани пръстени за уши:

окислен-броеница-earrings6

Новият дизайн на обеци с оксидиран метал изглежда невероятен за екипировки с традиционен вид. Дизайн на розария с обици с черен цвят, който се състои от прост криволичещ дизайн, дава религиозен вид и като кръст е символ на благочестието в християнството. Той символизира онези преданост към Бога. Окислените бижута също са пренесени върху функции като Navratri или други религиозни функции. Те също така се провеждат на пикник за един елегантен външен вид.

7. Подкова, закачени с обици за момичета:

подкова крив-earrings7

Искате да носите аксесоар, който е случаен! Една обувка за коне, изработена от скъпоценни сребърни бижута с черни диаманти, се свързва с вашия страхотен поглед към джинсите. Това е прост дизайн на модерни обеци, които също могат да бъдат наречени като черна Красота, тъй като е проектирана в черно. Можете също да замените черните диаманти с цветовете, съответстващи на вашите екипировки. Това символизира късмет, богатство и плодородие. Тя също така показва знака за добри култури.

8. Пауни индийски златни обици:

паун-чакра-earrings8

Любов, носещ паунови дизайни! Пауните винаги са дали на традиционните рокли уникален и небесен външен вид. Тук сме с дизайн на пагообразна чакра, който ви дава традиционен поглед върху етническото износване. Дизайнът на чакра дава на тялото ви балансиран външен вид и го свързва с духовната и физическата енергия. Пауновият дизайн показва кралската, духовна, водеща природа на момичето. Джантите, висящи в края, дават древен облик.

9. златни златни златни пръстени:

злато-зло око-earrings9

Една проста и деликатна обеци за златни жени дава опростена личност. Дизайнът на злото око се дава на съвършенство с бели и розови диаманти, обвити в злато. Обикновената обиколка се вписва най-добре в тежки дизайнерски сарми или рокли, които придават блестящ вид. Розовите диаманти, заплетени в средата, дават цветя на дизайна на обеците. Такива бижута се носят, за да се предпазят от зли очи на приятелите, семейството или непознати, които биха могли да причинят някаква вреда.

10. Диамант Инфинити обеци:

диамант безкрайност earrings10

Дизайнът на Infinity даде нов облик на модните обеци. Обиколката дава двоен вид с два цвята. Сплавта и среброто. Комбинацията от двете е обсипана с малки бели и бебешки розови диаманти. Тя дава прост, но унифициран външен вид при малки поводи. Тези обици символизират приятелството и любовта и по този начин са идеален подарък за приятели. Тя също може да бъде идеален подарък за любителите, които споделят вечната любов един към друг.

Виж повече: Дизайнерски обеци в злато

11. Нанитирани тениски за жени:

флота тематика-earrings11

Търсите нещо тематично! Вземете флота с модни обеци, които носят котвата и колелото. Металните бижута са покрити със злато и обсипани със сини камъни. Котвата символизира стабилността в живота Докато колелото символизира посоката на навигация. Най-добре се носи за тематични партита за личност на пъпа.

12. Дизайнерска стрелка Обици чрез ухото:

стрелка проектирани-earrings12

Нов дизайн на обеци, който е популярен в наши дни, е обичът на стрелката. Изработена от сребро, обицата е покрита със злато и диаманти са добавени, за да стане по-очарователен. Такъв дизайн на обеци представлява защита, защита, сила, сигурност, сила и посока. Това е предупреждение към злите духове. Дизайнът на стрелките също се предлага в дизайна на щифтовото ухо и магнитния дизайн на щифтовото ухо, което може лесно да се носи.

13. Yin Yang Обици дизайн:

Ying-ян-обеци-design13

Търсите нещо, което да се използва за редовна употреба, офиси, партита или просто случайни! Една ying yang, предназначена за дълги обеци, ви дава уникална идентичност сред другите, чиито очи се придържат към вашите обеци. Изработена от сребро и черно-бял цвят комбинация топчета тя дава грабвам дизайн за тийнейджъри и колеж момичета. Този символ представлява хармония и баланс. Черната и сребърната комбинация допринасят за вашия чар.

14. Златни и сребърни сърцевинни обици:

злато-сребро-сърдечно-ключ earrings14

Набор от модни обеци, които получават по-вирусни, са сърцевината и заключването на комбинираните обеци. Сместа от искрящо злато и сребро привлича сърцата на зрителите. Съчетанието на сърцето, ключалката и ключа е съвсем ново и популярно сред тийнейджърите за партита. Това са любовни тематични обеци със сърце, показващо любов, а ключът показва откровение, разбиране и значение. Изглежда невероятно облекло за партита и случайни.

15. Сребърни флер де Lis Обици:

сребро Fleur де лилия-earrings15

Изключително нестабилният дизайн ви дава радостна представа, когато се правят в малки поводи и при случай. Изкривеният сребърен дизайн с перла изглежда блестящ за дизайнерските рокли. Смисълът на Fleur De Lis е Лили с три венчелистчета, които дават божествен външен вид. Обемните обеци, произведени от Fleur De Lis, са изработени със сребро и обвити с морски перли от венчелистче. Обикновените такива обеци означават чистота, сила, свята Троица и т.н..

16. Gold Falling Jhumkas Дизайн за сватба:

злато-падане-jhumka-design16

Обикновените джъмки винаги са били очарователни на етническо износване, което придава елегантен вид. Изработени от злато, в края на всяка нишка са прикрепени няколко джанки, които му придават музикален ефект. Джумката винаги е била първият избор при сватби и други функции. Златните струни, падащи от джумар, дават ефекта на падане на вода, като правят кръгъл дизайн. Дизайнът е високо подбран от любителите на музиката и символизира щастието и удоволствието в живота.

17. Пълна слушалки за булчински:

пълни-ушни обеци-с-pearls17

Нов дизайн на обеци на пазара са пълните обици на ушите. Пълният дизайн на обеци става все по-популярен поради своя дизайн, който е доста фънки. Дизайнът е направен със злато, където пълното ухо е покрито с диаманти с диаманти, а джъмката част от обеците е украсена с малки и големи перли, за да стане по-очарователна. Тя се извършва най-вече върху тежки перлени серийни и рокли.

18. Традиционни скъпоценни обици за функции:

традиционен изумрудено-earrings18

Искате да търсите традиционни за сватба или религиозни функции! Опитайте дизайна на златни обици, изработени в злато и облицовани с червени и зелени изумруди, докато сте облечени с морски перли. Полукръвната лунна форма го прави по-любяща да се носи на дизайнерски сардери с перли. Такива обици показват традиционната, вярна, прохладна и лечебна страна на жените.

19. Пръстени за момичета:

перце обеци-19

Най-новите обеци за жени, които са модерни, са тези, проектирани с пера. Тъй като те са цветни, те могат да се носят на всякакви дрехи. Дизайнът е смес от пауново перо, цвете и няколко цветни пера, висящи от цветето. Подобен дизайн дава страхотен външен вид на флоралните мотиви. Фест дизайнът винаги представлява свобода, духове, мир и любов. Дизайнът е високо подбран от жени или момичета, които искат да постигнат високи цели без барове.

20. Скъпоценни обици с камъни за тийнейджъри:

кристал-полилей-earrings20

Звездите са любимият дизайн на обеци за тийнейджърите. Комплект обици, проектирани със звезди, изработени с кристали и сребърни изглеждания, които предизвикват неприлични и етнически облекла. Дължината на обеците дава смел поглед на момичетата, за да покажат силата си да блестят срещу всеки проблем. Новият дизайн на обеци символизира защита и добър късмет. По този начин може да бъде сложен подарък за тези, които са близки и скъпи за вас.

Виж повече: Обеци за бебета

21. Бяла златна обица с черна перла:

бяло злато earrings21

Бяло златно обеци с диаманти и перли имат уникален и сърдечен грабващ външен вид. Такъв дизайн с извити клонове изглежда привлекателен за тежки дизайнерски облекла. Дизайнът на бялото злато е обвит с малки диаманти и голяма черна перла. Дизайнът просто дава представа за защита срещу злото и по този начин може да бъде най-добрият подарък на майчиния ден за вашия покровител.

22. Дизайн на златните пръстени:

листа предназначен-earrings22

Дизайнерът на бижута с листа е много привлекателен за носене на тежки сарени с дизайни на венчелистчетата. Често се носят на сари като патола, села, кандживарам и т.н. Обиците са изработени със злато и малък зелен камък е прикрепен на върха, което го прави по-привлекателен.

23. Пинче за цветни уши за жени:

цветно-ухо-пинов-23

Флоралните дизайни изглеждат невероятно на всякакви дрехи. Не само ушите са невероятни, но ухото за закрепване също е привлекателно. Пинчето има няколко цвята, които се движат нагоре от ухото. Облечени с миниатюрни блестящи диаманти и перла, той дава стилен облик на потребителя. Такъв цветен дизайн представлява любов, чистота, добро здраве, богатство и т.н..

24. Снежинка на ухото Pin в сребро:

снежинка-ухо-pin24

Ушните щифтове са станали по-популярни сред момичетата този сезон. Модни обеци с дизайн на снежинка и две диамантени снопчета, които ги свързват, създават индивидуалност с античен външен вид. Дизайнът на златистата рододендрон в малък диамант изглежда сложно в малки случаи.

Вижте още: Мъжки обеци

25. Дизайн на ушите на пеперудите:

пеперуда обеци-design25

Искате да имате класически и модерен външен вид с помощта на модни обеци! Опитайте пеперудата, предназначени за обици, изработени със злато и обсипани с кристални диаманти, за да направят блясък. Дизайнът покрива страничните участъци на ухото ви, като му придава остър вид. Такива дизайни означават възраждане, благодат, женственост, любов и т.н. Тя дава грациозен поглед върху всяка рокля в офиси, партита и функции.

С течение на времето, тежките дизайни на ушите са заменени с нови, леки, деликатни и модерни обеци, които дават сложен външен вид. Новите малки дизайни на звезди, цветя, сърце и др. Винаги са били любими за малките момичета в училищата и тийнейджърите в колежите. Революционна фаза също пристигна в дизайна на обеци за жени, които им дават модерен външен вид с лекота.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map