Топ 15 дизайни на Диамант Бижута Накщара | Стилове в живота

Диамантите обикновено се идентифицират с нарязването, яснотата, сертифицирането и карата. Блясъкът и блясъкът са резултат от четирите C, както са правилно наричани. Красотата на диамантите се улавя в бижута по такъв начин, че човек се хипнотизира само от вида на диамантената бижутерия.

nakshatra diamond jewellery

Nakshatra е популярна марка диамантени бижута, базирана в Мумбай, Махаращра под флагманския магазин Gitanjali Jewels. Диамантената бижутерия Nakshatra е уникална за поставянето на седем диаманта под формата на цвете или звезда във всяка бижутерия.

Дизайн на диамантени бижута от Nakshatra:

Оттук и марката идентифицира и класифицира, че е много уникална. Тук ще разгледаме топ дизайна на диамант бижута Nakshatra.

1. Nakshatra диамантени пръстени за момичета:

nakshatra-диамантени пръстени

Най-използваните в тялото ни са нашите крайници; а именно ръцете и краката. Ръцете са част от невербалната комуникация. Ръчните жестове са много важен инструмент. Така че е важно ръцете да изглеждат красиви и елегантни. Аксесоарите чрез диамантени пръстени изглеждат чудесно на ръцете и хвърлят трайно впечатление. Диамантните пръстени Nakshatra са елегантни, богати и красиви бижута, изработени до съвършенство.

2. Nakshatra Diamond пръстени пръстени в злато:

nakshatra-диамант-годежни пръстени

Денят на ангажираност е много специален за една двойка и по-специално за една жена, защото нейните мечти скоро ще бъдат верни, както при омъжена за мъжа си. Ангажиментът е красивата история на двойката, която скоро ще бъде омъжена. Церемонията по ангажимента има специални моменти, които трябва да бъдат заснети, а пръстените, обменяни от двойка, са много важни. Диамантите са специални и перфектни за специални случаи като ангажиране. Тези диамантени годежни пръстени са изумително красиви и ясни бижута никога не успяват да впечатлят.

3. Nakshatra Диамантена висулка дизайн за момичета:

nakshatra-диамант висулки

Nakshatra Diamonds са известни като един от най-изисканите дизайнери на бижута с диаманти. Най-красивите и блестящи диаманти са избрани и използвани за изработване на най-доброто от висулките със златен блясък. Традиционният облик на медальони с различен стил дава само тези диамантени медальони неустоими.

4. Полилеи от Nakshatra:

nakshatra-полилеи

Светлината и блясъкът във всяка от бижутата Nakshatra ги карат да се открояват и да забележат. Няма белези, за да се досетите, че диаматите "Накщатра" са най-добрата дарователна възможност от мъж до жена или приятелка. Най-добрият подарък може да бъде Nakshatra полилеи понякога като годишнина, празничен случай и т.н. Какъв по-добър начин, отколкото диаманти, за да обвърже връзката по-добре!!!

5. Лек наклон Nakshatra Diamond комплекти:

лека-nakshatra-диамантени-комплекти

Идеални за ежедневно износване, офис облекло, в къщи се събират и т.н., са тези прости, но елегантни леки диаманти от бижута Nakshatra. Те идват с уникален в дизайна висулка и съвпадащ комплект от обеци, които се допълват взаимно и завършват външния вид. Бижутата Nakshatra представляват жени с нагласи, страст и независимост.

Виж повече: Синя диамант бижута

6. Nakashatra диамантени уши за жени:

nakshatra-родословни обици

Тези бисери обици могат да бъдат пренесени от тийнейджър на млади хора до дори по-възрастни жени лесно. Това, което прави диамантите на Nakshatra уникално, е, че чудесната бижутерия се грижи за жени от всички възрастови групи. Обици са ежедневието на жените и това перфектно се вписва.

7. Nakshatra Бижута Колие дизайн:

nakshatra-диамант-огърлица

Елегантност персонифицирани и зашеметяващо дишане са тези магически Накшатра Diamond колиета. Най-добрият подарък за жена или приятелка за рождени дни, годишнини, бебешки душ, Karva Chauth или други специални случаи са тези красиви огърлици. Малко са специални и много запомнящи се. Така че, за да подобрите тези специални моменти, са тези диамантени колиета.

8. Nakashra Teardrop Колиета:

nakshatra-сълза гердани

Плачът в диамантите изглежда блестящ като дизайн, направен само за диаманти. Бижутата в дизайна на сълзите имат прекрасно падане върху деколтето и подчертават цялостния външен вид на жената. Тези Nakshatra сгъваеми слоеве в слоеве са идеални за сватби и е задължително да има диамантена огърлица за булката в нейната бижутерия trousseau.

9. Nakshatra Дизайнер Диамант Комплекти:

nakshatra-дизайнер-диамантени-комплекти

Диамантите с тези дизайнерски елементи в тях са най-доброто от колекцията Nakshatra. Те имат широка колекция в огърлици с най-добрите боливудски знаменитости, които ги подкрепят, както и ги омайват. Тези прекрасни диамант комплекти излъчват блясък и могат да бъдат богати, но с ефирен усещане.

10. Nakshatra сватбени диаманти:

Топ 15 дизайни на Диамант Бижута Накщара | Стилове в живота

Най-важният и запомнящ се ден в живота й за жена е нейният сватбен ден. Да се ​​омъжи за мъжа на мечтите си е това, което всяка жена желае и веднъж, че сънят е вярно, че иска сватбата да е перфектна. Сватбените бижута са много важни за булката и диаматите Nakshatra са префект за този булчински облик. Тези хипнотизиращи диаманти на Nakshatra са направени само за булката и за сватбата, която е част от сватбените колекции диамантени комплекти.

Виж повече: Топ дизайнери диамант бижута

11. Parineeta Bridal Diamond комплекти:

parineeta-булчински-диамантени-комплекти

Диамантните бижута Nakashatra имат изключителна булчинска колекция под колекцията си Parineeta. Тези булчински колекции са само за булката, която принадлежи на булката. Тази колекция Nakshatra има красиви диаманти, поставени в перфектния начин да се съчетаят с тежките булчински облекла. Тези диаманти са изключителна колекция от елегантни и традиционни сватбени и булчински бижута, където всички бижута са изработени по много артистичен начин, имайки предвид тези ценни и специални моменти от живота.

12. Nakshatra Wedding Chokers Бижутерия:

nakshatra-сватбени-вратовръзки

Диамантите Nakashatra под сватбената си колекция Parineeta имат изключителни тежки диаманти с диаманти и скъпи изумруди. Паринеета означава омъжена жена на бенгалски език. Бракът е един от най-добрите моменти в живота, за да бъдете ценени вечно и винаги. Тези изключителни бонбони са идеални за булката да изглежда като богиня на нейния ден.

13. Nakshatra Бижутерия Bangles за момичета:

nakshatra-диамант гривни

Nakshatra ексклузивната марка диамант винаги е направила жените да се чувстват специални чрез своя блясък и вечен, но съвременен дизайн винаги. Всеки дизайн от диаманти Bangkok с истински диаманти адаптира благодатта на техните флорални мотиви със запазена марка и красотата на привлекателно съзвездие. Носенето на тези диамантени гривни на специални поводи просто добавете много глем към вашата личност.

14. Nakashra диамант гривни:

nakshatra-диамантени гривни-

Диамантите Nakashatra правят диамантени бижута силно аспирационни за всяка жена. Nakshatra означава съзвездие от ярки звезди в съзвездие. Тези гривни са истински диамантени гривни, изработени в чисто злато, които определят красотата и благодатта. Вдъхновени от класически седем цвята диамант цветя тези диамантени гривни разпространяват потока на божествения късмет навсякъде. Това е идеално парче бижута, което дарява вашите близки.

Виж повече: Диамантени бижута дизайни

15. Nakashat Бижута Mangalsutra Дизайн:

nakshatra-mangalsutra

Трябва за омъжена жена, е мангалстра. Тя е тази специална бижутерия с черни мъниста със златни и златни мъниста с изключителен висулка "Nakshatra diamond mangalsutra". Вдъхновени от цветето и звездното съзвездие, тези диаманти мангалсутра изглеждат небесно красиви на всяка жена.

Nakshatra е символ на божествеността. Перфектни флорални мотиви за съвременния стил или тези звездни съзвездия от рая, тези диаманти са идеални за всеки повод и всяка жена. Зашеметяващо красивата и искряща диамантска бижутерия винаги е впечатлявала жените и всяка жена иска да има тези диаманти. Диамантите Nakshatra казват, че те представляват най-ярките кръгове на светлината. Светлината и блясъкът на диамантените бижута Nakashatra са достатъчни, за да станат един от най-добрите подаръци.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

18 − = 15