Най – новите Диамантени Стилове в живота

Диамантът се е превърнал във вечна емблема на любов и традиционна красота с вечния блясък и сила, тъй като символизира изключителна бижутерия в колекцията на всеки гардероб. На вашата красива китка, нищо не може да бъде по-заслужаващо, отколкото моделите диамантени гривни. Имайки предвид как златните и диамантени гривни се превърнаха в най-високите бижута по отношение на ценообразуването, съществената необходимост да се носят гривни и влизането им в света на модата някога са увеличили само своята стойност.

диамантени-гривна-дизайн

Елегантността и стилът на диамантения гривна просто ще подобрят цялата красота и чар на вашата личност с блясък! Казват, че диамантите са завинаги или диамантите са най-добрият и любящ приятел на момичето! Елегантните и стилни диамантени бижута като диамантени гривни ще направят великолепния аксесоар за всички случаи и ще вървят добре с всички видове екипировки.

Дизайн на Diamond Bangles:

Бандите уникално определят културното наследство и култура на Индия и това са по-скоро традиционни бижута и предпочитат да се носят по двойки. Тези диамантени индийски дизайни са широко носени от жената на няколко пъти, за да означават съпружество или просто да се хвалят с етнически поглед. Вземи очарователните и топ 15 най-новите модели на Diamond bangles тук.

1. Uncut Diamond Bangles с Ruby Stones:

ненарязани-диамантени гривни--с-рубин-stones1

Начинът, по който е изрязан диамант, описва неговата стойност и забележимо засяга неговата красота, сцинтилация и яснота. Ето защо разрязването на диаманта оказва огромно влияние върху начина, по който диамантените причини да бъдат осветени да танцуват. Между другото, избора на горепосочените дизайни на диамантени гривни с ненарязани и рубинени камъни ще струва както за работа, така и за елегантно изглеждащо.

2. Диамант кубически цирконий дизайн Bangles:

диамантено кубически цирконий-дизайн-bangles2

Ако отивате за традиционен облик и сдвояване на бижута, особено диамантени гривни с индийски облекло, отиване на кубически Циркония дизайни на гривни може определено да бъде добър и мъдър избор. Тези гривни са разнообразни и притежават ценно място в сърцата на жените, особено на индийския произход.

3. Флорални американски диаманти Bangles:

флорален дизайн-диамантено bangles3

Флорален дизайн Диамантени гривни с американски диаманти ще искат да подправят външния вид с полу-традиционно облекло, което се вписва добре в модерния външен вид, за да покаже и двете страни на твоята игрива самостоятелност. Отиване с този гривна ще бъде лесен избор, тъй като това изглежда доста.

Виж повече: Гривни от женски гривни

4. Галактика широка диамант Ruby Bangles:

галактика-широка диамант-рубин-bangles4

Галакси широки диамантени гривни с рубин и Emerald камъни определено ще бъде лесен избор на модата, тъй като те са с комплиментирани цветове, които са доста добре и остава да бъде фин аксесоар, когато се носят със смесени ансамбли.

5. Широки диаманти Chic Bangles:

широко-диамант-шик-bangles5

Chic бижута са високо търсените модели от жени от всички възрасти, докато те предпочитат за светлопретеглените бижута в най-новите дизайни. Но не забравяйте да отнесете размера, който ви пасва, тъй като това ще бъде най-важните неща сред всички.

6. Екзотична колекция от диамантени бомби:

екзотичен-колекция-на-диамантено bangles6

Една жена, облечена с тази екзотична колекция от диамантени гривни, може да се почувства елегантна, тъй като тези гривни със смарагдови диаманти ще увеличат експоненциално красотата на цялото облекло, което тя носи.

7. Дизайнер Diamond Bangles:

дизайнер-диамантено bangles7

Дизайнерските диамантени гривни ще изглеждат изключително красиви и подчертават красотата на вашата деликатна китка и това просто не може да бъде заместено добре между другото, тъй като тя искри и прославя красотата на една жена.

8. Еднолинейни диамантени накрайници:

единична линия диамант bangles8

Еднолицеви диамантени гривни са най-очарователните дизайни, където повечето от жените търсят този прост, но елегантен дизайн с постоянен дизайн с еднолинейни диамантени камъни, изработени в цветен модел.

9. Пасианс Cut Diamond Bangles:

пасианс нарязан диамант-bangles9

Пасиансът от сребърни бижута, изработени от комбинация от диаманти и рубинени камъни, ще доведе до два тона и три тона оттенъци с диамантите и рубини, залепени върху него. Камъните са добре подредени с перла и на двата края.

Виж повече: Индийски перла Bangles

10. Традиционни диамантени накрайници:

традиционен диамант-bangles10

Традиционните диамантени гривни с две линии диамантени камъни са перфектният избор за женското облекло. Никаква красота на каквито и да било други дизайни не може да замести тази вечна елегантност, привлекателна от традиционните диамантени гривни, тъй като те са били използвани неизменно от вековете.

11. Американски стилен диамант Bangles:

американски стил-диамант-bangles11

Американски стил диамантени гривни с диамант камъни са превъзходно проектирани и привлекателни, когато се носят и това прави много жени да горят с гордост. Това ще бъде перфектната колекция за сватби и всякакви партита, тъй като това е подходящо за всички видове екипировки.

12. Зашеметяващ традиционен Ruby Emerald Designer Bangles:

зашеметяващ-традиционен рубинено-изумрудено-дизайнер-bangles12

Носенето на тези зашеметяващи традиционни дизайнерски романски бижута Ruby Emerald Designer ще бъде пренебрегнато, привличайки по-голям брой аудитории, тъй като това е един вид дизайн на пасианси, който е подходящ за всички модни облекла на всички поводи.

13. Studded Stones Diamond Bangles:

шипове камъни диамант-bangles13

Този гривна е изработен от диамант и злато, в който зерконовите камъни са разположени много красиво в цветен дизайн и този комплект от гривни съдържа 4 парчета диамантени гривни с различни размери като 2.4, 2.6, 2.8 и покрити със сребърно златно и сребристо родийско покритие, наречено ganga yamuna plating. Тези диамантени гривни са с добро качество и това е един от най-новите дизайни от жаргонните диамантени бижута.

Виж повече: Дизайн на сребърни бижута

14. Сура Диаманти Традиционни два тона индийски стил Дизайнер Банглади:

Сура диаманти нетрадиционни-двуцветна-индийски стил-дизайнер-bangles14

Surat Diamonds традиционните два тона индийски стил дизайнерски гривни са най-добрият комплимент или всякакви дрехи, които правят идеалния аксесоар. Носенето на тези дизайни с диамантени гривни ще направи визуален и красив външен вид както с традиционните, така и с модерните облекла.

15. Сътрудничество Kada Diamond Bangle:

съвместен-Kada-диамант-bangle15

Сребърните канадски диаманти са най-модерните дизайни на диамантени гривни и най-популярният стил на диамантени гривни, тъй като това е по-широко и по-широко в дизайна с два реда диамант отвън и оцветени рубинени камъни с флорални шарки навътре, като по този начин правят перфектните цветови комбинации давайки великолепния и елегантен вид.

Красотата на страната, купуването на диамантени гривни може да бъде плашещо начинание, ако не сте сигурни, че ще сте запознати с това, което купувате, както си струва или не. Като цяло, когато хората мислят за диамантени бижута, веднага ги свързват с най-красивите парчета, които са подходящи само за няколко случая. Но в действителност жените, които обичат диаманта ще знаят, че има тонове дизайни в диамантени гривни на разположение, които са по-скромни и са идеални за ежедневни всекидневно износване.

Когато купувате скъпо нещо, трябва да сте наистина загрижени за качествения фактор. Днес повечето от фирмите разполагаха със собствени колекции от модни бижута. Като каза, че цялата ярост да закупите бижута се е преместила в цифровото пространство през последните години и с право, така че можете да получите милиони и трилиони дизайни, от които да избирате, докато пазарувате за онлайн гривни. Интернет вече се превръща в популярна зона за пазаруване и, разбира се, купуването чрез интернет ще бъде бързо и безпроблемно, особено с диамантени гривни.

Изображения Източник: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

67 − = 62