9 Стилни дизайни на гривни за мъже | Стилове в живота

Мъжките са много специално за там превръзки и носят тези неща, които отговарят на тяхната личност и стил. Те са много конкретни за аксесоарите си и обожават тези неща, които са прости, но уникални. Те са много по-специално за гривните, тъй като прилича много на тяхната личност.

гривни for men

Различни видове мъже Bangles за ръце:

Както се казва добре, украшенията описват вашия вкус, мода и стил. Мъжките гривни са създадени от метали като сребро, златна пластмаса, дърво и много други. Тук представяме уникални дизайни за вас.

1. Обикновени златни гривни за мъжки:

гривни-гривни-дизайн-за-мъже-1

Златото е нещо, което ви кара да се чувствате специални и да изглеждате елегантно и е нещо, което никога не излиза от модата. От десетилетия златните гривни са в тенденция и се носят от мъжете. Те изглеждат прости, но простотата казва много неща. Мъжете обичат прости и уникални неща, които вървят правилно в контекста на златни гривни.

2. Сребърни гривни за мъже:

сребърни гривни и за мъжки

Тъй като хората винаги искат да блестят и да донесат щастие в живота, подобно сребро искри и светлина за цял живот. Сребърните гривни са най-често носени от момчетата и мъжете. Мъжете са много удобни в носенето на сребърни гривни като усещането и външния вид на метала. Веригите могат да бъдат сдвоени дънки, както и официално облечени също.

3. Персонализирано име Bangles за мъже:

персонализирана-указателни гривни-за-мъжки

Както подсказва името, тези украшения имат имената, които са релефни върху него. Това е един от лесните начини да предадете на хората вашето име, без да кажете нито дума. Тъй като мъжете са много специални и ценят аксесоарите си, за да имат персонално докосване. Така че този аксесоар е абсолютно перфектен в тяхната кутия за аксесоари. Можете да имате тези гривни в различни метали като злато, сребро, стомана и дори мед според вашия стил и персона.

4. Бански стил за велосипедисти за мъже:

велосипедист-стил гривни-за-мъжки

Тези видове гривни отразяват спортния ъгъл на мъжете. Много момчета и мъже са страстни за спорта, особено за велосипеда, така че този велосипеден стил е подходящ избор, който отговаря на тяхната личност и страст. Тези гривни могат да се носят по всяко време и всякакви дрехи също.

Виж повече: Бански за бебе момиче

5. Стилен мъжки каучук Bangles:

стилен-гумени гривни-за-мъжки

Тези гривни обикновено се носят от момчетата и колажите, които вървят на тийнейджърите. Седите могат да бъдат оформени с небрежния и фънки костюм и да ги направят да изглеждат хладно и модерно пред своите приятели. Стилните каучукови гривни се предлагат в различни дизайни и модели.

6. Дизайнер кръст мъже Bangles:

дизайнерски кръстосано гривни-за-мъжки

Кръстосаните гривни изобразяват отдаденото отношение на мъжете. Мъжете, които са традиционни и имат предано отношение, оценяват този вид кръстосани гривни. Бретонът има дизайнерски вид, тъй като се състои от черен и бял метал в подходящо съотношение и изглежда доста стилно.

7. Black Diamond Diamond за мъже:

черен диамант-гривна-за-мъжки

Тук идва нещо, което наистина е елегантно и ви кара да изглеждате горещо в партито. Черният диамант се подрежда в три реда и дава джаз и уникален вид на китката. Носителят на този гривна ще бъде настанен с безброй комплименти и китката му не може да бъде пропусната незабелязано.

8. Tiger Shaped Mens Gold Bangle:

тигър-образен-злато-гривна-за-мъже

Бретонът, който описва истинския характер на мъжете, тигров златен гривна. Тъй като някои мъже са смели, ожесточени, подобни на тигровите характеристики. Мъжете с този вид природа биха оценили този гривна и биха го носели с грациозно на китката си.

9. Кожени Braided Мъжки Bangles:

гривни-гривни-дизайн-за-мъже-9

Тези гривни изглеждат уникални, тъй като кожата е плетена много артистично и е между малките бримки, подобрява вида на гривната в много гънки. Тези гривни са много силни и могат да се носят ежедневно, без да се страхуват от лошо. Тя може да бъде heeed с случайни, както и с официално облекло дават модерен външен вид.

Мъжките гривни са един от най-яките начини за определяне на вашия стил. Бандажи с различен дизайн и модел дават различен поглед към личността на мъжете. Тези гривни могат да се носят по всяко време и навсякъде, тъй като те са много силни и издръжливи. Така че вземете един гривна за себе си и създайте своето различно възприятие пред другите.

Източник на изображението: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 2