9 различни вида комплекти висулки на бижута за бижута

Храмовата бижутерия е една от най-старите занаятчии от Индия, въведени в света на изкуството. Храмовата бижутерия е проектирана с емблемите на индуски бог и богините са били направени за да предложат идолите на бога и богиня в храма. Постепенно тя става бижутерия, която носят танцьорите. И докато години минаваха, тя стана обичайна за всички дами.

храм jewellery pendant

Храмови бижута висулки дизайни:

Художествената творба, която се прилага при производството на храмова бижутерия, е отнема много време, а също и скъпо и трудно. Тук ще видите 9 великолепни висулки, които можете да носите по индийски традиции.

1. Медальон с лорд Ганеша Емблем Релеф:

храм-бижута-висулки-медальон-с-господар-Ганеша-емблема-релефни

Горният висулка на дизайна на храма е направен от главната печат на господа Ganesha. Медальонът е привлекателен с обеци от червени и зелени мънички перли. И дори с шипове от рубин и смарагди.

2. Медальон Lakshmi Bronze:

храмовите бижута-висулки-Лакшми-медальон

Това е традиционен храмов висулка. Можете да го носите с мангалстура мала и също с проста златна верига. Този дизайн е направен от бронзов метал.

3. Изкуствен висулка на храма:

храмовите бижута-висулки-изкуствен-храм-медальон

Това е много очарователен висулка дизайн. Не е злато, а изкуствен метал, който прилича на злато. Моделът, използван при изработването на този дизайн, е древният дизайн на храма. Човек може да носи такива орнаменти със съответстващите си съоръжения.

4. Ruby And Emeralds Stud В Паунд висулка:

храмовите бижута-висулки-рубин и изумруди--родословна в-паун-медальон

Вижте този прекрасен дизайн на висулка в храма. Медальонът може да се носи на всяка верига, независимо дали е златна верига или верига от червени, бели или зелени перли. Очарователният висулка ще подчертае всички очи. Пауните в висулката са красиво издълбани с изумрудени смарагди и рубинени камъни.

Виж повече: Хромирани бижута комплекти

5. Монета Lakshmi Ginni висулка:

храм-бижута-висулки-монета-Лакшми-ginni-медальон

Този красив висулка на джин е вид древен дизайн. Храмовата бижутерия се основава най-вече на богинята отпечатъци върху нея, и ginni е прекрасен дизайн, който е до голяма степен обичан от всички очи.

6. Медальон Кришна висулка в сребро:

храм-бижута-висулки-господар-кришна-медальон-в-silve

Направен в сребро, това е парче древно бижу за бижута. Лорд Кришна е красиво издълбан на висулка, най-вече се възхищава от много дами. Младите момичета също биха искали да носят такова уникално парче дори на западни облекла.

Виж повече: Храмова бижутерия

7. Храмов дизайн златен висулка с две птици:

храм-медальон-с-две птици

Две птици, красиво нарисувани върху златно парче и оцветени от меенкари. Медальонът е красив пример за висулка на храма.

8. Легенди за скрит храм висулка:

храмовите бижута-висулки-легенди-на-скрит-храм-медальон

Този висулка със сигурност представлява старата традиция на бижутерията на храмовете, но има различна модерна промяна с лицето и дизайна на висулка. Този висулка ще бъде обичан както от мъже, така и от жени.

Виж повече: Храм Джумкас

9. Отваряем храмов висулка:

храмовите бижута-висулки-отваряща-храм-медальон

Винаги има нови версии на изкуството. Тук има отворен висулка, красиво издълбан с храмов дизайн и върху двете части на висулка. Работата върху висулката е прекрасна. Медальонът също е камъниран с фино нарязан рубинен диамант. Два пауна над отвора. И двете се отварят по различен начин и от двете страни. Горната страна с рубини и вътре в красива резба на бог и богини.

Това са прекрасни дизайни на висулки на бижута за бижута. Можете да намерите повече дизайни по ваш избор. Храмовият ефект в бижутата с креативни дърворезби и скициране на скъпоценни камъни повишава стойността на вашата личност. Такива висулки ви карат да изглеждате на визуалната запушалка на функцията. Дизайнът на храмовите висулки също може да завърши Вашия дресинг, който стои сам, без Колиета и стъклен украшение. Халм бижутата висулки придават уникално докосване на вашите комплекти орнаменти. Трябва да имате най-малко един предназначен храм набор бижута във вашия случай.

Leave A Comment

− 2 = 2