9 най – добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Ръкавиците за колоездене са разработени специално, за да предложат защита на отделните хора на цикъла. Някои от основните му функции включват осигуряване на защита, топлина и комфорт на велосипедиста. Ако колоездачът се движи в температури под нулата, ръкавиците играят жизненоважна роля за затопляне на ръцете на велосипедиста, за да се гарантира, че той / тя не губи сцепление. В по-горещи и влажни места ръкавиците помагат на ръцете на велосипедистите да не изгубят сцеплението на дръжките в резултат на пот. Въпреки че някои ръкавици са създадени само, за да добавят стил, има много видове ръкавици, които са съсредоточени върху осигуряването на великолепна функционалност на велосипедистите.

Най-добрите колоездачни ръкавици за всички сезони.

Ето първите 9 колоездачни ръкавици за студено време.

1. Монтън пълен пръст Fleece устойчиви на вятър ръкавици:

колоездене Ръкавици

Изработени от амалгамация от найлон, памук, полиестер и каучук, ръкавиците за велосипед с монтирани ръкавици Monton, които са устойчиви на вятъра, са доста предимство за борбата с зимните студове. Те държат чудесно сцепление и избягват да замръзват пръстите, когато се движат бързо.

2. Мърфи Style Vintage:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Е, ако се опитвате да донесете връзка с Еди Мърфи за тези ръкавици, тогава няма. С 100 процента естествена кожа и памучен шарки с шарени шарки, този венециански стил ръкавици може да се появи като древно откритие, но е много на мода. Баланс, комфорт и сцепление са неговият USP, за да го превърне в топ 5 отбор.

Виж повече: Най-добрите колоездачни обувки

3. Туид колоездене ръкавици:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Докато някои говорят за комфорт, останалите полагат ръце на мода и модерни. Работни ръкавици или ръкавици с форма на плетене на една кука са най-добре носени на слънчев ден, за да победят топлината. Той е ефирен и позволява на ръката да избягва влагата, като я държи свеж. Те се придържат добре към вашия гардероб, тъй като могат да бъдат избирани в червено, жълто, синьо, зелено и няколко други цвята. Така че, след като планирате пътуването си с велосипед, направете го, за да получите тези и изглеждате умни, докато ги спортувате.

4. Giro Lusso колоездене ръкавица:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Ако обичате да се движите наоколо, изберете този чифт ръкавици Giro Lusso, направени от Китай, за да продължите напред. С вентилирана перфорирана кожена финес на Cabreta, ръкавиците са доказателство за пълна блясък и комфорт. Перфорацията позволява вентилация и избягва неприятната миризма или влага.

Виж повече: Добри слънчеви очила за колоездене

5. Sealskinz Всички времена Дамски ръкавици:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Колко добре би било, ако можете да вземете най-добрата си чифт велосипедни ръкавици само веднъж и да използвате през цялата година? Ами Сеалскиц има какво да предложи на вашите дами, които планират да направят вашето велосипедно изживяване блажено. С перфорирана мрежа в областта на дланта и правилното покриване на меките ръце трябва да бъдат безопасни, докато влизате в тях.

6. Отразяващи ръкавици за колоездене:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Не всички велосипеди имат фарове и това може да се превърне в основна пречка за ускоряване на цикъла през нощта. Пазарът сега предлага перфектната възможност да направите нощен колоездене един сигурен. Отразяващите велосипедни ръкавици имат маркировки със стрелка за нощно осветяване, за да насочат другите големи автомобили и да покажат позицията на колоездача на пътя.

Виж повече: Велосипедни фланелки

7. Гел за колоездене Ръкавици:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Докато подложката е необходима ръкавица за колоездене, за да се избегнат увреждания на тъканите и мускулите в дланите и нервите, гелната пяна върху тези ръкавици избягва нервните компресии и шокари. Това са най-подходящи за жени, които не могат да понесат тежкото напрежение и да търсят мекота по време на колоездене.

8. Трикотажни колоездачни ръкавици:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Ръкавиците за колоездене са най-подходящи в кожата, но и плетената форма е предимство за зимните студове. Те са леки, основани на вълна и имат добро сцепление, когато дланта се потиска.

9. Ръкавици за колоездене на зимна фореза:

9 най - добри колоездачни ръкавици за начинаещи Стилове в живота

Водоустойчивите ръкавици са с фина структура от слой "Страта", която му позволява да носи всякакъв вид натиск на вятъра и водата. Те са меки и изглеждат елегантни, когато са спортни прави.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 5