9 Най – добри дизайни на Кундан Маан Тика Стилове в живота

Бижутата винаги са били най-добрият приятел на жените. Всяка жена обича да се украсява с уникалните дизайни на бижута. Когато говорим за уникални и най-добре проектирани бижута, орнаменти, тогава единственото нещо, което идва в нашия ум е, че Kundan бижута елементи. Традиционните дизайни на кундан бижута са много популярни заради етническия и кралски вид. Маан Тика е един от най-важните орнаменти в бижутерията, тъй като е поставен точно на главата на жена. Kundan Maang tikka е много популярна сред жените, тъй като дава кралски поглед към жената.

Кундан Тика бижута дизайни:

Maang tikka може да бъде окончателното докосване до вашето облекло и ще ви помогне да направите изявлението на стила, което искате да направите. Ето 9 топ дизайна на Kundan Maang Tikka, които работят с модата.

1. Полумесец Кундан Маан Тика:

полумесец Kundan-maang-тика-1

Ако има разговор за роялти в индийски булчински вид, тогава никой не може да отрече използването на кундан бижута. Перфектният полумесец кундан мангак тика, който има произведение на кундан с проста перла капка в крайната точка на полумесеца. Това е идеална тика за онези дами, които искат да носят лека мангак тика на челото си.

2. Кундан Кандан Маан Тика:

камък осеян-kundanmaang-тика-2

Камъкът Studded Maang tikkas са много горещи в тенденциите в категорията кундан тика дизайн, тъй като те идват в многобройни дизайни и стилове. Човек може да намери различен цвят на камък и кристали според техните екипи. Красивите ясни бижута Kundan tikka, изтъкани от камък, ви дават перфектна привлекателност във вашите социални поводи.

3. Кундан Пърл Маан Тика:

Kundan-перлен maang-тика-3

Pearl maang tikkas са идеални за всякакви случаи. Можете да го отблъснете с традиционните си облекла и ще бъдете подготвени да се похваляте с нов стил. Тази зашеметяваща перла maang tikka kundan може да ви превърне в елегантна и стилна дива.

4. Кундан Мата Пати:

Kundan-Matha-Patti-maang-тика-4

Kundan Matha Patti, състояща се от двустранни вериги, които виси под косата на жената. Средната верига води до висулка, който пада в центъра на жената. Това е много способно да привлече вниманието към лицето ви, тъй като се намира на лицето на жената. Ако искате да ви даде кралска жена вид и искате да направите деня си запомнящ се, тогава този kundan matha patti може да работи за вас най-добре.

Вижте още: Maang Tikka За кръгла лице

5. Флорален Кундан Маан Тика:

цветно-kundanmaang-тика-5

Цвете изглежда и форми са много популярни сред дизайни Kundan tikka бижута. Флоралната Kundan Maang tikka, проектирана с камъните, може да бъде подпис на вашия собствен стил. Сдвояване с другите цветни бижута може да ви направи една жена на деня.

6. Двойна Луна Кундан Маан Тика:

двойно-мун-Kundan-maang-тика-6

Двойната луна maang tikka kundan е направена за жена, която я обича по два начина. Докато идва с двете полумесец, която седи грациозно на главата на жена. Красивата двойна луна tikka може да хване окото на хората, които ще обичат да оценят своята красота.

Вижте още: прически Maang Tikka

7. Медальон стил Кундан Маан Тика:

висулка стил-kundanmaang-тика-7

Висулката Kundan Tikka дизайни са разнообразен избор, който може да се сдвоява с всяка рокля. Камъкът със скъпоценни камъни със скъсана розова перла със скъсване ви дава царско изявление, което може да ви даде висок клас, докосващо модерна индийска жена.

8. Голям Кундан Маан Тика:

голям Kundan-maang-тика-8

Големият kundan maang tikka може да направи бърз уникален стил изявление. Тази надуваема глава Kundan може да ви помогне да направите шоу-запушалка на шоуто. Но има едно нещо за тази тика е, че тя най-вече прилича на големите и широките лица, ако имате малко лице, ви предлагаме да отидете за другите.

Вижте повече: Веригата Maang Tikka

9. Kundan Borla Maang Tikka:

Kundan-borla-maang-тика-9

Вземете блестящ външен вид с тази доста кръгла форма borla maang tikka украсена с перли мъниста и скупчени камъни. Зашеметяващият кундан борла прави женския вид шик и блясък. Можете също да скриете веригата под косата си, за да подчертаете красотата на бора сама.

Никой не може да си представи картина на индийската булка без мангак. А maang tikka е неразделна украшение за индийските бижута булчински. Тези дни maang tikkas идва в различни стилове и дизайни, които могат да ви превърнат в традиционен вид. Този красив украшение за челото ви добавя докосване на роялти и елегантност към вашия външен вид. Перфектното съвпадение на Maang tikka с етническите облекла като lehenga и saree може да придаде бляскава привлекателност на вашата личност. Така че, подсилете себе си за вашия специален повод с тези дизайни на Kundan maang tikka и ви позволяват да си направите зашеметяващ външен вид.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 24 = 31