9 Красива индийски мъниста с картинки

Обици са бижута, които могат да се носят от ранна възраст. Това прави външния вид по-жизнен. Обиците са изработени от различни материали като метал и камъни, но са тежки, за да се изпълняват. Обикновената обици може да доведе до този проблем. Обикновената обица има зърната, като ги прикрепва с игла за шиене или игла за назъбване и конец или жица. Тези обици са датирани от древни времена и сега се поддават на модата.

Различни видове на Beaded Обеци дизайни за жени:

Върнете се обличане модни обеци има много красиви дизайни и модели, които ще спечелят сърцето на всеки. Ето някои изключителни дизайни на обици с мъниста.

1. Индонезийски златни обици:

мъниста earrings

Местните народи на Америка са предколумбските народи американци и техните потомци, които носеха тези златни обеци. Харесваха колоритните такива като тази обица. Той има червен, оранжев и черен цвят, който изглежда твърде хладен.

2. Beaded Тухли Стич обеци:

тухла бод-earrings2

Според литературата тухленият бод е произлязъл наскоро. Тази техника е много класическа. Те са известни като тухлени бод, защото има мъниста, разположени една върху друга, когато се поставят тухли. Дори и в тази красива бяла и синя зърнена обичка има същия модел. Тя наистина ще изглежда сладък в бяло облекло.

3. Перо Медальон Обици модел:

перо ламинат-earrings3

Обиколката от пера е с комбинация от перо и мъниста. Тази красива многоцветна обица има един цикъл, в който четири пера са прикрепени с мъниста. Живите цветове ще изглеждат хладно на тийнейджъри.

4. Beaded Stud обици:

профилиран родословна earrings4

Обикновените гривни изглеждат фънки и могат да се носят от деца, както и от други възрастови групи. Те имат разнообразие от цветове и тази специална обица има светло синьо, тъмно синьо и жълти мъниста, които могат да бъдат привлекателни за окото, когато се носят върху жълта рокля.

Вижте повече: Много скъпоценен камък обици

5. Beaded Огледални обици:

огледало ламинат-earrings5

Огледалото с облицована обеца има огледала, обвити в дизайнерски обици. Те могат да бъдат с различни форми като кръгли, триъгълни и квадратни с различен модел на обеци. Огледалните обилени обеци ще изглеждат перфектно на екипировката на Раджастан.

6. Ръчно изработени златни обици:

ръчно изработени Дюшеме-earrings6

Ръчно изработените златни обици са изработени от занаятчии и могат да бъдат направени от един, само чрез добавяне на мъниста към нишки или проводници и изготвяне на дизайни. Тази ръчно изработена обици е същата и има спирала долу. Изглежда зашеметяващо на разхлабени дрехи като поли.

Виж повече: Дизайн на рубинени обици

7. Мексикански мъниста обици:

мексикански-профилиран earrings7

Тази мексиканска златна обица има флорални дизайни с струни от мъниста, падащи надолу. Той има живи цветове и изглежда прекрасно.

8. Beaded обици със скъпоценни камъни:

профилиран обеци-с-gems8

Скъпоценните камъни са също толкова очарователни и когато скъпоценните камъни се добавят с огънатите обици, те придават елегантен вид. Тези обеци изглеждат елегантни и ще облекчат вида на потребителя. Обилните каменни обеци са цветни и имат различни форми и излъчват красиви цветове, когато светлината пада върху тях.

Вижте още: Обици от син камък

9. Beaded Crochet Обеци:

плетене ламинат-earrings9

А плетене на една кука е направена от interlocking бримки от прежда, конец или нишки от други материали. Те изглеждат красиви. При украсената с бродерия гривна, перлите също се добавят по време на заключване. Те са много леки и могат да се носят от всяка възрастова група. Тази бяла материя и черна мъниста обичат да изглеждат зашеметяващи. Изборът на черен цвят в контраст с него ще накара носещият да изглежда грандиозно.

Обици е украшение, използвано за украса на ушите, които са били в тенденция преди и винаги ще остане инча Обиците заемат най-висок ранг в аксесоар лудост сред тийнейджърите, тъй като тя е най-бижута с всякакви дрехи. Обикновените обеци са леки и се предлагат в безкрайни модели и дизайн. Дори и те са по-евтини от другите обеци. Те изглеждат много фънки и могат да бъдат украсени съответно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

28 − = 22