9 Кралски и флорални цветни каменни обеци Стилове в живота

Бижутата представляват важна част от женската грима и обличане. Обиците са най-важните сред желаните от жените бижута, а синът сред тях е най-важният цвят. Най-привлекателен и красив цвят, можем да кажем. Така,

син earrings

Бижута от син камък:

Ето списък на топ 9 обеци в син цвят и можете да изберете най-доброто за себе си сред тях.

1. Нани силиконови камъни за булчински:

синьо-булчински-earrings1

Тези обеци със сапфирен син кристал са вградени в дизайна на клуба. Обиците са перфектни за булката и нейните шаферки. Роял и елегантен, за да се насладите и да се облечете, обиците са най-добрият вариант за сватба, която искате да присъствате.

2. Синьо кристално обеци за момичета:

синя кристално earrings2

Светещо парче сини цветни обици с малки кристали, обсипани по дизайнерски начин, е блажено бижу, което да притежавате и да износвате по всяко време. Кристалите, оцветени в бяло и различни нюанси синьо, придават приятен вид. В комбинация с бяла или синя етническа рокля, тези обеци биха направили всичко възможно.

3. Обици от синьо полиурейн за жени:

на синьо-Polyvore-earrings3

Големите светлосини гарнитури с австралийски дизайн на поливъра дават уникален вид с уникалния дизайн, който носи със себе си. Материалът с дъгообразна форма на ъгъла с малките камъни, осеяни в полукръг, го прави дизайнер и избор за всяко момиче. Облечени в рокля или джинси или нещо етническо, тези шипове биха свършили задачата за вас. подхождайки на вашето многофункционално устройство, това са най-добрият вид сини болтове, които ще намерите наоколо.

4. Под вода Син камък Студената обица:

на синьо-druzy-родословна earrings4

Това са различни и уникално проектирани обеци. Разделен на полукръг, като горната част има блестяща, но груба златиста текстура и по-ниска със синия фонтан. Тъй като името означава, че тя дава един вид druzy и ще допълни всяка жена с вид на облекло, тя ще носи.

Вижте повече: Скъпоценни камъни

5. Dusty Blue Diamond Обеци за жени:

на-прашен-синьо-earrings5

Светло синия гарван с прашния вид някак си означава безгрижна красота и върви с тенденцията. Обгърнати в белите кристали, обеците са чисто красиво бижу. Това би било напълно допълващо с ясна бяла рокля или сари. Украшение, което можете да запазите за християнска сватба, предполагам?

6. Сините цветни пера като обици:

на синьо-перо-като-earrings6

Тенденцията на перото като обици е опция за вас, ако сте един от тези, които следват модата. Трите пластови пера, с бели на върха, светло синьо в средата и тъмно синьо накрая придават прекрасен вид, благодарение на сместа от цветове в дизайна. Тя би разтърсила всеки вид небрежен външен вид.

Виж повече: Модели на златни обици

7. Синьо-розовите ролки:

на-розата-синьо-studs7

Цветята са любимото момиче. Особено рози. А комбинацията от обеци и рози в едно парче би била най-красивото нещо, което да имате. Розовите синици биха подобрили красотата на вашия гардероб, ако ги купите. Флоралните синкини обеци ще допълнят някоя от твоите красиви сини рокли.

8. Осмоъгълните сини обици:

на-осмоъгълна-синьо-earrings8

Геометричната форма в осмоъгълната структура с трите кристала, прикрепени по-горе, дава етнически поглед към обицата. Синьото е кралски цвят и би допълнило всяка от вашите етнически рокли.

Вижте повече: Ruby Обици Индия

9. Ментовете светлосини обеци:

по-мента-светлосиня-earrings9

Дългата златна нишка със светлосините структури, прикрепени към линията в линеен смисъл, предава етнически проектиран гангстер. Подходящ за всякакъв повод, можете да го купите за вашия килер.

По този начин горепосоченият списък с обици ще ви предостави най-добрия списък от възможности за избор сред обеци със син цвят, за случай или случайна функция.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 5