25 Популярни платинени пръстени в света и тяхната значимост

Пръстенът е бижу, украсен от мъж и жена. Пръстените като бижута са много стари и имат следи от историята. Хората в Египет от старото царство носеха разнообразие от пръстени и оттогава насам са били в модата. Пръстенът символизира различни неща. Те се носят с камъни за благото на ползвателя и в годежните пръстени се обменят между двойки.

платина rings

Четвъртата цифра или пръстен пръстен на лявата ръка се превърна в обичайното място за носене на сватбен пръстен в по-голямата част на света. Това се свързва със старото убеждение, че пръстенът на лявата ръка е свързан чрез вена директно към сърцето: вената на любовта. Освен това се използва и като модни бижута, което увеличава красотата на едната.

Последни дизайни на платинени пръстени за жени и мъже:

Platinum е най-красивият метал и пръстени, ако е невероятно. Ето някои платинени пръстени за момичета и двойки.

1. Платинен флорален пръстен за момичета:

цветен платина ring1

Цветята винаги символизират бум и успех. Този платинен пръстен има три цветя с диаманти и лилави камъни. Лилавото цвете с диаманти, вградено в пръстена, го прави елегантен. Това е идеален платинен пръстен за момичета. Изглежда готино и излъчващо. Дългите пръсти и този пръстен е страхотно. Човек може да се движи с увереност с този колоритен платинен пръстен.

2. Обикновен кръг платинен пръстен:

кръг платина ring2

Ако някой трябва да отиде прост, но иска да излъчи тогава този кръг платинен пръстен с малки диаманти е идеален. Тя може да се носи на официална рокля и повод, тъй като човек трябва да изглежда стилно на официална среща, без да е прекалено колоритен. Този кръг платинен пръстен е страхотен дизайн за тийнейджъри, които могат да ги носят лесно на всякакви дрехи, без да имат никакъв проблем със съвпадането с тях.

Виж повече: Пръстени в злато за женски.

3. Bow Knot Platinum Ring:

лък-възел платина ring3

Лъвът възел е не само в ленти за коса или обувки, но дори и на пръстени. Платният пръстен на носовия възел е голям пръстен, който ще бъде ясно видим. Лъвският възел, направен върху пръстена, има диаманти, които блестят. Това е перфектно парти Бижутерия, която ще заслепи и ще открадне всички фокус върху него, правейки гората доста красива. Големите платнени пръстени на носа са в тенденция сега, тъй като човек иска да покаже какво носят. По-големият пръстен е по-красив. Тя ще изглежда по-красива на традиционните облекла.

4. Женски Twisted Platinum Годежни пръстен:

усукана платина ring4

Красивият завършек на този платинен пръстен го прави платинен годежен пръстен. Долната част на пръста ще се покрие с този усукан пръстен. Той има диаманти, вградени в усуканите бримки на пръстена, които са блестящи с голяма сила. Тя ще даде много стилен поглед към един. Този пръстен ще направи ангажимента запомнящ се. Тя също може да се носи като пръстен на постоянна основа на работното място и в партита, за да изглежда ръката ви привлекателна.

5. Момичета платинен сърдечен пръстен с диаманти:

платина сърцето ring5

Сърцето дизайн е все пак стар, но никога не от мода. Сърцето символизира огромната любов в отношенията и този платинен сърдечен пръстен е най-добрият начин да го изразите. Този платинен пръстен има уникален дизайн; тя има външен вид от две линии, свързани заедно и едно сърце, направено с диаманти на върха. Пространството между сърцето е изпълнено с голям единичен диамант, което го прави супер стилен. Те могат да бъдат надарени на скъпите.

6. Традиционни златни и платинени пръстени за жени:

злато изработени в платина пръстен-6

Златото е благороден метал. Този златен платинен пръстен изглежда красив. Жълтата и бялата комбинация от метали е изключителна. Художествената работа на златото в пръстена е подобна на произведението на изкуството, открито в паметници на Mughals, което показва, че цветът и извитите листа дизайн са любими, датирани от историята досега. Този златен платинен пръстен ще изглежда елегантно на традиционните артикули и може да се носи от жени от всяка възрастова група.

7. Пасианс Палин Дизайн:

самотен платина ring7

Solitaires винаги са на върха в изискванията. Този палит от платинен пасианс няма такива блестящи дизайни на диаманти на платина и полка, с голям пасианс на върха. Няма други дизайни, които все още изглеждат зашеметяващи. Тя може да се носи на всякакви дрехи и ще накара носещия да изглежда очарователен.

Виж повече: Пасианс пръстени дизайни.

8. Красив черен платинен пръстен:

черна платина ring8

Черният кралски цвят, когато се добави към всичко, го прави очарователен. Този платинен пръстен има черно цвете с диаманти, което изглежда абсолютно невероятно. Ако някой иска контрастна комбинация от цветове, тогава черно-бялата комбинация е най-добрата. Този пръстен изглежда безпроблемно. Носете го на партита, за да покажете красотата си.

9. Сватбен платинен пръстен с камъни:

платина пръстен-с-stones9

Цветни камъни като руби, сапфир, смарагд и т.н., когато се добавят към платина, правят пръстена по-ценен. Платинните сватбени пръстени имат камъни, съвпадащи с екипажа. Този пръстен има зелен камък, който е красиво подреден като цвете. Този пръстен, когато се носи на традиционни облекла, ще направи вида забележителен. Изглежда твърде привлекателен и привлекателен за окото.

10. Платинен годежни пръстен с перла:

перла върху платина ring10

Самите перли изглеждат елегантни и когато добавят платинен пръстен, той добавя елегантност на потребителя. Перлата дава кралски вид и може да се използва в платинени пръстени за ангажиране. Перлата с нейното величествено докосване ще направи връзката да трае вечно.

11. Smoky платина пръстен бижута:

опушен-платина ring11

Този платинен пръстен има пушене и има обвити диаманти навсякъде и голям диамант в центъра. Изглежда класически. Изглежда старомоден, но не е така. Тя дори ще даде привлекателен външен вид на мрачен тен. Това ще направи онзи, който го носи, очарователен.

12. Широки платинени пръстени за момичета:

широко-платина ring12

Широките пръстени правят пръста покрит с четвърт и прави външния вид удивителен. Този широк платинен пръстен има кристали отгоре, които заслепяват. Изглежда много готино и тийнейджърите могат да го носят в колежи и на ден, за да изглеждат стилни и различни.

13. Платинен пръстен с перо за ежедневна употреба:

пернат докосване платина ring13

Много елегантен и стилен пръстен е този изработен от перо платинен пръстен. Той дава груб и труден външен вид и показва смелост на ползващия. Тя може да се носи навсякъде и за професионални цели, където човек трябва да изглежда прост, но стилен.

14. Bold & Sweet Platinum двойни пръстени:

смели-сладко-платина ring14

Това са платинени пръстени за двойки. Има много редки дизайни за пръстени, които да достигнат двойка и това е един от тях. Дръзкият е за човек, който е гладък по целия път и само диамант в горната част, докато за жената е пръстенът, който има дизайн от страна на диаманта, който прилича на крила. Перфектна двойка сигурно е търсила тези пръстени. Човекът може да получи това и да даде крила на жена си и да я подкрепи, за да лети като пръстените.

15. Blue Touch върху платинени пръстени за двойки:

синьо-докосване на платина ring15

Небето и водата са сини и този син цвят се отразява в тези пръстени. Синьото е кралски цвят и тези пръстени са половината от цвета на платината и половината синьо, което изглежда дяволски красива в много прост дизайн. Един малък диамант отстрани е обвит с тях. Човек може да го носи на синя рокля за съвпадение и двойките могат безмълвно да отварят връзката си, като носят едни и същи пръстени в обществени случаи или на работното място.

16. Сърцевинни платинени пръстени за сватба:

сърцето съвместно платина ring16

Тези сърцевинни платинени пръстени са идеални за ангажиране или сватба. Пълното сърце се прави само когато е свързано. Двамата ще имат половината сърце с една и друга половина с партньора. Тези платинени пръстени са най-добрият начин да изразят любов един към друг. Може да се бори, но тези магически пръстени със сигурност ще направят партньорите по-близо.

17. Изключителен платинен пръстен на пеперуда:

пеперуда-платина ring17

Пеперудата представлява огромна трансформация в живота и ни кара да разширяваме крилата и да продължим напред. Този платинен пеперуда пръстен може да се използва, за да се възползват себе си, както и мода пръстен за невярващите. Това е красив платинен пръстен с дизайн на пеперуда на върха с диаманти в него. Това ще даде стилен поглед на тийнейджърите и младите жени.

18. Пръстени с диамант на платина за жените:

диамант листа платина ring18

Любителите на природата определено биха харесали този лист, предназначен за платинен пръстен. Има уникален външен вид, който изглежда като лист с диаманти навсякъде и блестящ. Този красив пръстен е очарователен и ще накара потребителя да се чувства страхотно. Те могат да бъдат надарени на всяка възраст жена, тъй като тя ще изглежда прекрасно на всички поради красивия дизайн и ослепителен външен вид.

19. Железни пръстени от платина за мъже и жени:

кабелен-платина ring19

Този платинен пръстен изглежда, че много проводници са били болни един към друг. Той дава много як поглед. Тя може да се носи както от мъже, така и от жени. Колежаните момичета, които носят това с хладно облекло, ще ги направят да изглеждат бляскави. Мъжете могат да носят това на черни облекла, за да изглеждат ясно видими, което със сигурност ще добави чар към тяхната личност. Тя дава класа на един.

Виж повече: Мъжки пръстен дизайни в злато.

20. Гризачи на платинен пръстен:

шипове върху платина ring20

Пъдпъдъците са растения, които растат и се движат на земята. Те не се изкачват. Това изкуство се копира в този платинен пръстен. Този пръстен има три кръгли дизайна като клъстер, който изобразява цвете и линията на стъблото. Като цяло дизайнът изглежда красив. Това е много прост дизайн, но не е по-малко от други дизайни на пръстени. Всъщност тя има собствен клас. Това ще изглежда страхотно на тийнейджъри и красива на един, който е партньор подаръци си.

21. Антични платинени сватбени пръстени:

антични платина ring21

Античните платинени пръстени са трудни за намиране, но това е сред тях. Изглежда прекрасно. Той има уникални дизайни с опушен облик. Може да се използва като сватба или сватба, за да направи повод по-красив с помощта на този античен платинен пръстен. Булката или годеницата ще се чувстват над света с този зашеметяващ платинен пръстен.

22. Пръстени от златна звезда за двойки:

звезда платина ring22

За да получите външния вид на звезда двойка, този звезда платинен пръстен ще бъде от полза за получаване на този външен вид. Този пръстен е просто стилен пръстен без дизайн и само малка звезда, съпроводена с малък диамант. Тя дава много стилен и хладен външен вид. Носещите се ще бъдат ясно забелязани да изглеждат по различен начин, защото са забелязани платинени пръстени.

23. Завързани платинени пръстени за любителите:

сключено-платина ring23

Начинът, по който сърцата на двамата любовници са свързани помежду си по същия начин, този платинен пръстен са създали взаимосвързани дизайни. Изработената работа е между пръстена и има интервали до края. Те изглеждат срамежливо стилни. Тя има такъв външен вид, който може да се носи както от мъже, така и от жени. Тя ще добави glam в един стил.

24. Пръстен от черен камък:

черен камък платина ring24

Черното е абсорбиращо от всички цветове, което се използва като камъни в този платинен пръстен. Този пръстен е проектиран прекрасно чрез вграждане на диаманти и черен камък, които правят спирален изглед. Това е голям платинен пръстен, който ще изглежда чудесно за булки и други дами по традиционен повод.

25. Наименование Изработен платинен пръстен:

име изработени платина ring25

Получавахме име, отпечатано на ключови пръстени, чаша за кафе и всички, сега дори имаме пръстени с име, изработено върху тях. Не е необходимо да се получават имената на две любовни птици; тя може да бъде от всякакъв тип отношения брат сестра, майка с деца и други. Името, изработено от платинени пръстени, ще бъде там завинаги и ще изглежда красиво, както и човек, който ще се гордее да се похвали. Това име изработено платинен пръстен има голям диамант между тях и имената на страната. Изглежда ослепително.

Пръстените са бижута, които правят ръката ви красива. Те бяха на мода и винаги ще останат вътре. Те се използват като моден символ. Тя може да даде основната информация на един, като просто се захване на първото заседание. Платината е много благороден метал и пръстенът от нея изглежда най-добре от всички останали. Платиновите пръстени се носят както от мъжки, така и от женски, и двете имат различен дизайн, за да изглеждат очарователни. Има различни дизайн колекция за ангажиране, сватба и двойки пръстен. Всички изглеждат отлични.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

51 − 48 =