15 Последни дизайни на гривни за мъжка мода

Отивайки по референтния речник, гривната е лента или верига, носена да украсява китката както за мъжете, така и за жените. Те са заслепели вниманието си за новите си модерни дизайни и разнообразни модели. Гривните са изключително популярни сред хората от всички възрастови групи. Те са най-лесният и достъпен в стил аксесоар. Цените варират в гривните също са такива, че всеки може да си позволи лесно.

гривни for men

Видове мъжки гривни дизайни:

Добавяйки чар към личността на човека, давайки това доверие, добре изглеждащите ръце, стил и мода, една гривна може просто да бъде отговорът! Дайте тези обновени модни изглеждания на всички колеги, колеги, приятели и семейство.

1. Гривни за мъже в злато:

хора's Bracelets in Gold

Най-безопасният залог и никога да не излизаш от модния цвят е златен и златен. Човек винаги може да бъде сигурен в златните бижута за цвета, блясъка и стойността. Гривни в злато за мъже изглеждат невероятно с традиционните дрехи на сватби, фестивали и т.н. Златните гривни са най-добрата опция за подаръци.

2. Гривни за мъже в Diamond:

гривни for men - diamond bracelets

Кой може да каже не на диаманти? Независимо дали са мъже или жени, диамантите са ценно притежание. Скъпоценните гривни с диамант в злато могат да бъдат шедьовър в бижутата. Те биха могли да бъдат скъпи, но въпреки това не могат да бъдат пригодени за блясък, изрязване и блясък на всякакви други бижута.

3. Мъжки гривни в сребро:

гривни for men - silver-bracelets

Мъже Гривни в сребро са много чести в наши дни с много боливудски звезди, които също ги очакват стил. Оксидирани сребърни гривни, бели сребърни гривни или гривни със сребърно сребро могат да бъдат сдвоени за този хладен непринуден външен вид или изглеждат хубави с всякаква бяла или черна екипировка също.

4. Гривни за обикновена верига за мъже:

гривни for men - plain chain bracelets

Обикновените гривни за веригата могат да бъдат за всяко редовно случайно износване. Те са за ежедневно носене. Те могат да бъдат от метал, стомана или сплав. Те могат да бъдат с различни шарки и цветове, за да съответстват на случая.

5. Гривна за персонализирано име за мъже:

гривни for men - personalised bracelets

Персонализираното име Гривна има цитат изглежда красива в китката. Персонализирането на нещата е много по мода и оттам гривните с имена или цитати са много модерни по вид.

Виж повече: Сребърни гривни за мъже

6. Черни гривни за момчета:

гривни for men - Black Bracelets for Guys

Черната гривна е една от най-бързо развиващите се бижута в днешно време. Това може да е едно от модните и стилови изказвания за мъжете. Гривните могат да имат брави, звезди, сърца, символ на мира, листа и т.н..

7. Кожена гривна за мъже:

Гривни For Men - Leather Bracelets

Кожените гривни за мъже са много готини за блясък и блясък. Те могат да бъдат съчетани с дънки и каузални ризи. Кожените гривни могат да бъдат за матово покритие, както и за гланцово покритие.

8. Злато Rudraksha Гривна дизайн:

гривни for men - bracelets with rudraksha

Rudraksha има много значение в индуизма и хората ги носят във вериги, гривни и т.н. Семената, наречена Rudraksha, обикновено се носят, за да канализират енергията в правилната рамка и от хора, които постоянно пътуват за стабилност. Кафявите мъниста, комбинирани в злато или сребро, за да образуват гривна, изглеждат много елегантни, когато се носят.

9. Сребърна гривна - Мъжка тигрова линия:

гривни for men - tiger line bracelets

Тигрите са символи на власт, жестокост и гордост. Точно това са уместни качества и за мъжете, тъй като те искат да бъдат известни като мощни, силни индивиди. Мощното лице на тигъра в гривната също така добавя дълбочина към човешката личност, забелязваща воля и лична сила.

10. Evil Eye Bracelets за момчета:

гривни for men - evil eye bracelets

Окачването или носенето на зло око е нещо обичайно в днешно време. Злото око са там като ключодържатели, пръстени, висулки и т.н., така че защо не и на гривни? Гривни със зли очи се използват, за да отблъскват очите на хора, за които се смята, че причиняват нещастие или лош късмет. Вместо да обвързва зло око в нишка или нишка, същото може да се използва и в гривна.

Виж повече: Мъже Гривни Злато

11. Тънки гривни за мъже:

гривни for men - thin bracelets

Тънките гривни могат да се използват от мъже от всички възрастови групи за ежедневно износване. Те могат да бъдат от нещо като метал, сребро, сплав, низ, конци и т.н. Те не са толкова тежки и са структурирани по такъв начин, че всеки да може да носи гривната лесно. Те имат елегантност и по този начин се открояват.

12. Розово злато Гривна мъжки:

гривни for men - rose gold bracelets

Розовото злато е сплав от злато и мед, използвани за бижута. Розовите златни бижута стават много популярни и често се използват за пръстени, гривни и други бижута. Също така известни като червено злато и розово злато в зависимост от съдържанието на мед в него, те са за луксозни и висококачествени хора, тъй като те са на скъпата страна. Те придават този елегантен поглед към цялостната личност на един човек.

13. Турска златна мъжка гривна:

гривни for men - turkish bracelets

Турският пазар е един от най-големите потребители на злато и има постоянно увеличение на търсенето на турско злато. Любовта към турското злато също се увеличава, като много бижута се правят в турско злато. Мъжките гривни за ръката в турско злато изглеждат зашеметяващи, а блясъкът на златото е ясно видим в бижутата. Турските златни гривни са наистина символ на статута.

14. Волфрамните гривни за мъже:

гривни for men - tungsten bracelets

Гривните с волфрам могат да бъдат хит за младежите. Те могат да експериментират с различни метали и дизайни. Волфрамът е нещо уникално като метал за гривни. Младите момчета от колежа могат да носят волфрамовите гривни за свое собствено изложение. Те могат да бъдат от три различни нюанса на волфрама, т.е. светло оцветени, тъмно оцветени и комбинация от тъмни и светли.

Виж повече: Гривна за бебето

15. Мъжки гривни мъжки:

гривни for men - cuff bracelet

Мъжките гривни са сравнително нови в модната тенденция, а мъжете могат да експериментират с гривните за маншети за ежедневен външен вид или минималистичен вид. Те са дебела лента и са отворени и могат да бъдат регулирани от метали, стомана, сребро или други сплави.

Мъжете също са много модни съзнателни и искат да запазят своето изявление за стила актуализирани по всяко време. Ръчната гривна за мъже е най-готиният начин да създадете свой собствен стил. Гривни с уникални стилове, дизайн и външен вид дават нова дефиниция на цялостната индивидуалност на човека. Мъжките дизайни на гривни са отлични посланици на съобщенията, докато използват несловесни режими на комуникация като жестове на ръце, докато говорят, докато разклащат ръцете и т.н..

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 1 =