15 Красиви дизайни на Златния анкел | Стилове в живота

Малко неща правят едно момиче по-щастливо от притежаването на собствените си златни глезени и ако искате да направите деня си, ще му дадете стилни златни глезени. На тази планета няма никой, който да няма нищо против да изглежда привлекателно и добре облечен за другите около себе си.

Това точно кара жените да носят различен вид орнаменти, които подчертават външния им вид. Антилето получава името, защото, където се носи, около глезена. Без значение къде отивате и какво носите, ако глезените ви се покажат, е напълно подходящо да носите и глезените си. В днешно време в Индия има и златни глезени с различни модели и може да има и приказки. Наистина, един ангел ще добави някакъв елегантен въздух към вашия формален поглед, особено ако е изработен от злато.

Ангелски златни дизайни:

Има различни разновидности от опции за избор на ваши собствени уникални дизайни anklet в злато от, с помощта на тази статия.

1. Голд златна верижка Anklet:

злато anklets

Примамливата златна златна верижка с ампули, подчертана с мъниста, подчертава усещането за мода. Тази анкета е украсена с малки меки сини мъниста със златна верижка, между златните мъниста, включени са малки златни мъниста, които придават невероятен, елегантен и елегантен вид. Структурата на този анкел е подходяща за всякакви събития, които придават страхотен външен вид.

2. Bell проектиран Anklet направени от злато:

златни-Глезен-дизайн-камбана проектирана-глезен-направен от злато

Тази анкета е изработена от злато, копрали полускъпоценни камъни мъниста, месингови звънчета и месингови мъниста са изплетени заедно с тъмно кафяв косъм на восъка, който придава традиционния облик и удобство за носене. Това е персонализиран дизайн и идеален аплет за ежедневната Ви употреба. Тези дизайни на анкета се използват широко от момичета и от всички възрасти на жените.

3. Дизайн на остър нокът:

златни-Глезен-дизайн-бос-глезен-дизайн

В съвременните дни златните глезени се използват за украсяване на краката. Те са красиво проектирани с малки очарователни, мъниста и също могат да се добавят различни символи като животни, цветя и сърца. Понякога глезените се дават на специални приятели, за да символизират приятелството си. Тези глезени са свързани със златни и малки черни мъниста и може да има модел на бос, който се използва най-вече за сватбени церемонии.

4. Heart Designed Anklet:

златни-Глезен-дизайн-сърдечно-проектирана-глезен

Едно от основните предимства на носенето на златни бижута е, че те наистина правят краката ви много секси и добри. Това ще ви позволи да почувствате най-доброто, като добавите искра към всякакви дрехи, които имате. Сърцевината, предназначена за глезена, се състои от малък сърцевиден долар в центъра на глезена, който дава прости изяви.

5. Evil Eye Anklets с очарователна златна верига:

златни-Глезен-дизайн-зли очи-Глезен-с-очарователен златна верига

Това прекрасно златно око е фино изработено със златна верига, съдържаща две пластови вериги. Една от веригите имаше синия камък, а другата е покрита със златни мъниста от син кристал. Злобното око е силно полирано, за да даде бляскав външен вид. Злото, оцветено в светло аква синьо, дава елегантен и прост външен вид.

Виж повече: Последни дизайни Anklet

6. Златни монети Anklets:

златни-Глезен-дизайн-Gold-монета-глезен

Позлатените златни анцузи са толкова красиви и деликатни, тъй като се състоят от многобройни златни монети в анкетна верига. В древни времена народите имат надежда, че носенето на тези златни монети в глезените им ще даде благосклонно усещане към техния дом. Индийските златни анцузи дават по-традиционен вид в сравнение с друг дизайн.

7. Флорален дизайн златни анклати:

златни-Глезен-дизайн-цветно-дизайн-Gold-глезен

Blossom designed anklet е проектирана със седем черешови цвята и е свързана с удебелен златен материал, който дава простия и сладък външен вид на глезена ви. Можете да носите тези видове аплет, тъй като той придава хладен външен вид, който е свързан с тънката верига.

8. Ръчно изработена златна анкета:

златни-Глезен-дизайн-ръчна изработка-злато-глезен

Ръчно изработените златни анцузи са ръчно изработени с великолепно майсторство и съдържат сложен, но перфектен дизайн. Красива комбинация от тези ръчно изработени златни анцузи е направена от смесени златни материали, украсени с бели камъни и съдържащи малки камбани. То носи баланс в живота, самочувствие и добро здраве, богатство, спокойствие на носещите се лица.

9. Злато-тюркоазен анкелет:

златни-Глезен-дизайн-злато-тюркоаз-глезен

Златисто-тюркоазена анкета, изработена със златна чиния и подчертана с меки сини тюркоазени мъниста, има две пластови вериги, малки многоцветни мъниста, които дават невероятна искра. Тя може да бъде перфектен мач за всяко време и навсякъде и то отговаря на всички съоръжения, които ви дават традиционен и щастлив външен вид.

10. Shell Decorated Gold Anklet:

златни-Глезен-дизайн-черупка декорирани-злато-глезен

В по-ранни дни глезените на черупките се носят като защита срещу опасностите от живота или като знак за статус на ранг. Днес момичетата предпочитат по-широко да носят този вид черупки, проектирани в глезените, тъй като това дава простия и красив поглед за жени от всички възрасти.

Виж повече: Анкета Сребърни дизайни

11. Първоначален златен дизайн Anklet:

златни-Глезен-дизайн-начално-злато-дизайн-глезен

Anklet златен дизайн идва в различни форми и стилове за момичетата и може да бъде по-вероятно да се носи от всички възрастови жени. Златните глезени изглеждат страхотно, когато се носят със скъпоценни камъни и допълнителни чар. Тези първоначални анцузи могат да бъдат направени с тънка златна верига и можете да добавите свой собствен първоначален и вашият любим първоначален във вашите анцузи.

12. Злато с перла Anklet:

златни-Глезен-дизайн-злато-с-перла-глезен

Златните дизайнерски анцузи са най-добрият начин за тези, които се преструват, че ги показват като висок клас и любов лукс, за да го покажат, без да излизат като помпозни. Това е начин за носене под коленете и само острият око ще забележите красотата и стойността му. Тези златни глезени са боядисани с малки перли и са свързани с късметлия чар. Този ръчно изработен аплет ще даде уникален вид.

13. Dainty Gold Anklet:

златни-Глезен-дизайн-вкусното-злато-глезен

Носенето на анцузи ви дава страхотен външен вид, който наистина може да ви помогне да изглеждате най-добре всеки ден. Този елегантен златен анкелет е украсен с малки мъниста в центъра на веригата на анкетите и тази деликатна златна верига е перфектното съвпадение за глезените, което е подходящо за всички случаи.

14. Традиционен анкел:

златни-Глезен-дизайн-традиционен за глезен

Всяка жена ще се влюби в този вид традиционни чорапи, които могат да се носят по време на сватбени церемонии и други функции. Това е абсолютно великолепно ръчно изработено със златен материал и със сигурност ще изненада булката, която гледа към този специален "уау" аксесоар за нейната сватба. Тя дава традиционен и уникален вид от други дизайни.

Виж повече: Диамантена анкета Бижута

15. Злато с нефритов дизайн:

златни-Глезен-дизайн-злато-с-нефрит-дизайн

Тази златна анкета, изработена от нефрит чакъл с висококачествена прозрачна линия и нефрит, се използва, за да се наслаждава на глезените. Между мъничките са включени малки цветя, които дават модерен външен вид на глезените. Ако търсите модерен и елегантен амлет, това златно нефритно амлет ще бъде перфектен избор, който отговаря на вашия вкус.

В днешно време се предлагат различни дизайни на златни анцузи, които подхождат на всичките ви облекла, вариращи от случаен до формален, за да съответстват на дрехите на човека. Наблизо има различни начини как да носите глезена. Носенето на златен анкел не е обидно, а вместо това добавя повече красота към оригинала и модата. Някои жени биха носели обикновени златни глезени на работното си място и по-големи глезени за случайни, ежедневни или специални моменти.

С този модерен и култивиран златен дизайн на анкета, който със сигурност ще ви даде най-добрата идея за вашите глезени.

Leave A Comment

32 + = 33