20 Amazing Futuristic Cars

20 Amazing Futuristic Cars

20 Amazing Futuristic Cars autojemme asiantuntijoilta ja induktoreilta.

1. AIOLOS CONCEPT CAR

Etelä-Korean suunnittelija Kyoung Soo Na luoma tämä auto toimii tuulivoiman avulla, joka kiertää Soulin pilvenpiirtäjiä.

20 Amazing Futuristic Cars

Se toimii ympäristöystävällisellä moottorilla ja se on futuristisessa suunnittelussa. Aiolos-konseptiautolla on monowheeler tyyppinen ajoneuvo, jossa ohjaamon tyyli sisustus, joka on täynnä säätimiä kaikesta turn -signaaleista kameroihin.


20 Amazing Futuristic Cars

2. KINETIA CUBOY CONCEPT

Kinetia Cuboy: Kompakti kaupunkiauto flaunts yksinkertainen, yhden laatikon muotoilu.

20 Amazing Futuristic Cars

3. TRIMOVA MOHAMMAD GHEZELilta

Kolmipyöräinen TriMove tarjoaa kaiken agilityn ja aerodynaamisen muotoilun, jota odotat kovasta moottoripyörästä. Sen kolmion jalanjälki antaa tasapainon myös silloin, kun se ei liiku.

20 Amazing Futuristic Cars

4. Chevrolet kansalaisjärjestöjen sähköauto

Mikroauto-auto, joka on suunniteltu kaupunkiliikenteelle. Se on hyönteinen sähköauto, joka on suunnitellut Guatemalan teollinen suunnittelija Cristian Polanco. Tämä kompakti ja ketterä auto on niin paljon muutakin kuin vain yksi sähköauto.

20 Amazing Futuristic Cars

20 Amazing Futuristic Cars

5. Midier: Aurinkoenerginen puolue pyörien kevyesti

Siyang Liuin suunnitteleman Midier on auto, joka näyttää enemmän kuin mitä Apple ja Steve -tehtävät avautuisivat suurelle iPhone-paljastukselle, eikä toisen konseptisuunnitelman. Se erottaa sen mobista, kun on kyse asioiden suunnittelun näkökulmasta. Todellinen erottamiskerroin on auton aurinkopaneeli, joka täyttää kaikki tarpeensa.

20 Amazing Futuristic Cars

VIERIA-konseptiauto

VIERIA-konseptiautolla on sähkö ja istuimet. Tyylikäs ja lyhyt muotoilu auttaisi autosta maksimaaliseen mittasuhteeseen täyttöjen välillä. VIERIAn etuosa suodattaa lian ja pölyn pois ilmasta ja vapauttaa sen puhtaalla ja hengittävällä tavalla takana.

20 Amazing Futuristic Cars

7. Renault Captur konseptiauto

Captur on uusi konseptimovari, joka edustaa Renaultin uutta suunnittelustrategiaa. Urheilullinen risteytys, jossa on virtaava ja urheilullinen kehonkieli, herättää visioita kahdesta ihmisestä, jotka tutkivat maailmaa ja esittelevät tulevaisuuden maantiekuljetuksen. Sen Energy dCi 160 kaksimoottorimoottorikonsepti yhdistää hauska ajo, mukava suorituskyky ja alhaiset hiilidioksidipäästöt.

20 Amazing Futuristic Cars

20 Amazing Futuristic Cars

8. Eco-Optimized SUVs VPV

Motive Industries Inc: n 2030: n suunnittelema monipuolinen suorituskykyinen ajoneuvo tai VPV-maastoauto.

9. Foow konseptiauto Pietro Russomanno

Foow on aurinkokäyttöinen konseptiauto, joka on suunniteltu käännettäväksi pieniin tiloihin. Siinä on aerodynaaminen kolmipyöräinen malli ja se sopii yhteen henkilöön. Niin kuin Nissanin Land Glider -konseptissa, Foow kääntyy käännökseksi kuin moottoripyörä, joka tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen.

20 Amazing Futuristic Cars

10. Logman perheauto

Logma on välipala-innoitettu perheauto, joka sopii erinomaisesti eko-tajuisiin autoihin afficionados siellä! Logma tarkoittaa "pienen ruoan". Se on kompakti auto, jonka on suunnitellut Designer Dr. Hussien Al Jammazi, joka täyttää kaupungeissa asuvien pienten perheiden tarpeet.

20 Amazing Futuristic Cars

11. Audi hain lentävä auto

Maailman Auto Design Contest 2009 -kilpailun voittaja, Italian kilpailu Domus Academy, joka palkitsee autoteollisuuden innovatiivisimmat, Audi Shark lupaa olla yksi tulevaisuuden jännittävimmistä autoista .

Suunnittelija Karim Doku, joka on innoittanut moottoripyörillä ja lentokoneilla, luo futuristisen auton 3D-mallin, jolla ei ole pyöriä ja joka kykenee lentämään.

20 Amazing Futuristic Cars

20 Amazing Futuristic Cars

12. RENAULT KIDMA

Thomas Felixin Israelin Tel Avivin kaupungin käsittämä Renault Kidma -konsepti on liikkuvuusjärjestelmä, joka sopii kaupungin humanistisiin pyrkimyksiin ja ympäristönsuojeluun. Tämän seurauksena Renault Kidma on suunniteltu muuttamaan rajoitettu aika vapaa-aikaan, työhön, virkistäytymiseen, peliin ... ja teknisesti edistykselliseen ympäristöystävälliseen ajoneuvoon, joka toimii vain uusiutuvilla energiamuodoilla.

20 Amazing Futuristic Cars

13. TULEVAISUUDEN LENTOKONE

20 Amazing Futuristic Cars

14. Rolls-Royce Apparition

Jeremy Westerlundin suunnittelema Rolls-Royce Apparition yhdistää samanaikaisesti historiallisen kuljettajan kuljetuksen futuristisella virtaviivalla superautolla. Sisältää valmistajan massiivisen tavaramerkkijärjestelmän, tämä 23-jalkainen konseptiautolla on varsin innovatiivinen ajoneuvo.

20 Amazing Futuristic Cars

15. Proxima-auto-pyöräilyhybridi

Tavoitteena olla täydellinen keskipiste auton ja moottoripyörän välillä, Proxima on todellinen kaupunkiliikenteen ratkaisu tulevaisuuteen. Kahdella tandem-istuimella, jotka tarjoavat optimaalisen ajoasennon sekä kuljettajalle että matkustajalle, Proxima kulkee upean ja aggressiivisen aerodynamiikansa jännitystä täysin teräksen ja kromiseosten kautta.

20 Amazing Futuristic Cars

20 Amazing Futuristic Cars

16 Vetypolttoainetta käyttävät autot

Tämä vetysolu futuristisen auton lelu-versio käyttää uuden sukupolven käännettävän polymeerilevyelektrolyyttikalvon (PEM) polttokennon. Lisää vettä auton takaosassa oleviin vesisäiliöihin. Käyttää vettä (H2O) tuottaa ja varastoida happea (O2) ja vetyä (H2). Se voi kääntää esteitä itsestään ja käyttää sitä puhtaalla vetypolttoaineella.

20 Amazing Futuristic Cars

17. Citroen E-3POD Antistaattinen

Heikki Juvonen suunnitteli Citroen E-3POD Antistatic on sähköisen kolmipyöräisen kaupunkiliikenteen suunnittelututkimus. Se valittiin parhaaksi malliksi RCA: n Double Challenge -hankkeessa.

Citroen E-3POD Antistatic on Citroenin Heikki Juvonen suunnitteleman yhden istumapaikan kolmipyöräinen ajoneuvo. Suunnittelu on ehdottomasti jotain mitä odotan sci-fi-ohjelmassa tai elokuvassa - se olisi todella nähdä kadulla.

20 Amazing Futuristic Cars

18. Matteo Carniaton HumVee Evo suorittaa polttoainekennot

HumVee Evo on italialainen suunnittelija Matteo Carniato vastaus maastoautojen tulevaisuuteen. Se toimii polttokennojen avulla, jolloin auto on ympäristöystävällinen ja kestävä. Nykypäivän Hummerin mukaan se luokitellaan myös amfibioiseksi ajoneuvoksi, koska se voi kulkea helposti syvien jokien ja muiden vesistöjen läpi helposti.

20 Amazing Futuristic Cars

19. Lamborghini Countach Mike Ryanilta

Klassisesti mid-moottoroitu Lamborghini Countach on suunnitellut amfibiallinen auto asiantuntija Mike Ryan ei pelkästään säännellä maata, vaan myös meri!

20 Amazing Futuristic Cars

20. Aptera - auto, joka voi lentää

Aptera tulee liikennehäiriöiden aivoriikasta. Mitä teet, kun olet juuttunut liikenteeseen? Ajatus oli yksinkertainen mutta loistava. Suunnittele ajoneuvo, joka seuraa luontoa ja liukuu tuulen läpi sen sijaan, että työntät sitä

Leave A Comment

20 − 19 =